Anlatsana biraz minnoşla nasıl tanıştınızAnam gıı herkesınende muhakkak bir olay sonucu tanısmıssın maşallah film kimin hayat
sende dedin bu topik martta açılmış ama ben bayadır tanıyorum seniKız dun daha sen dedin ya geldın Bızım topıge yazdın orda tanıstık dıyee
ben anlatım bir okuldan eve dönüyoruz baktım karşıdan bir hatun geliyor giymiş kırmızı elbiseyi saçlar fena böyle rüzgarda dalgalanıyor ışıltısından gözlerim kamaştı önümü görmedim çarpıştık işte tam da orada tanıştık merhaba bağyannnn dedim o da merhaba bacım gııı dediiiAnlatsana biraz minnoşla nasıl tanıştınız
ben anlatım bir okuldan eve dönüyoruz baktım karşıdan bir hatun geliyor giymiş kırmızı elbiseyi saçlar fena böyle rüzgarda dalgalanıyor ışıltısından gözlerim kamaştı önümü görmedim çarpıştık işte tam da orada tanıştık merhaba bağyannnn dedim o da merhaba bacım gııı dediii
Yaaa bak bacım gordun mu beni bosuna payladın nasıl hatırlamazsın dıyesende dedin bu topik martta açılmış ama ben bayadır tanıyorum seni
tabi ben seninle nasıl tanıştım dutçok egzanterik olmiş
uzaktan öpeyimYaaa bak bacım gordun mu beni bosuna payladın nasıl hatırlamazsın dıyeben bıliyom cunkum ben dostlarımı unutmam bak kendin dedin beni etıketlemıssın unutmamıssın diye gordun mu
Öpte gecsin diyecem amma sosyal mesafe lüffen
Öpüşmeyin len şikayet ederim siziYaaa bak bacım gordun mu beni bosuna payladın nasıl hatırlamazsın dıyeben bıliyom cunkum ben dostlarımı unutmam bak kendin dedin beni etıketlemıssınunutmamıssın diye gordun mu
Öpte gecsin diyecem amma sosyal mesafe lüffen
Nu topikte tanıştıktabi ben seninle nasıl tanıştım dut
uzaktan öpeyim
dün polisi aradım zaten 1 saat sonra geldiler gelene kadar dağıldılarÖpüşmeyin len şikayet ederim sizibu arada kızlar şikayeti 155 den yapınca çok şey etmiyolar ama hes uygulamasını indirin ordan yapınca mecbur geliyolar. Denenmiştir
yalana bak heleNu topikte tanıştık
Hes den resim atdün polisi aradım zaten 1 saat sonra geldiler gelene kadar dağıldılar
Lüffen lüffen esiiik anlatıyorsun. Elimdeki kitapları unuttunben anlatım bir okuldan eve dönüyoruz baktım karşıdan bir hatun geliyor giymiş kırmızı elbiseyi saçlar fena böyle rüzgarda dalgalanıyor ışıltısından gözlerim kamaştı önümü görmedim çarpıştık işte tam da orada tanıştık merhaba bağyannnn dedim o da merhaba bacım gııı dediii
The gınak dan önce miydi lan ben balık hafızalıyım hatırlatsana bebeğiiiimmyalana bak hele
atarım bu gece eve çıkmıyor çocuklarHes den resim at
Çabuk geliyolar ordan yapıncaatarım bu gece eve çıkmıyor çocuklar
heee tamam bir de kitaplar vardı kafama düştü onlar unutmuşumLüffen lüffen esiiik anlatıyorsun. Elimdeki kitapları unuttunHani su carpısınca yere düşen anadınmı
Kesinlikle nayır nolamazÖpüşmeyin len şikayet ederim sizibu arada kızlar şikayeti 155 den yapınca çok şey etmiyolar ama hes uygulamasını indirin ordan yapınca mecbur geliyolar. Denenmiştir
evet canım bu topiği sonradan açtık nalini banlattığımız günden önce sonra topik açtıkThe gınak dan önce miydi lan ben balık hafızalıyım hatırlatsana bebeğiiiimm
Sor bakımKızlar ya size bısey sorcam. Hazırlanın ben yazana kadar kacmayın diye onceden bu yorumu yazıyorum