- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Cinsellik kesinlikle kattiyrn yassaaahherkes ne malı mülkü varsa döksün ortaya
Ooo konuya hakimsinEttim gittimevsu olursaa saa deycem hele araştır bak ne ayak diye
Rabbim yardımcın olsun canım benim benimkilerde küçük ama uykuları çok düzenli bazen hasta olduklarında uyanırlar sadece yoksa mışıl mışıl uyurlarYok canım yok kucağımda halaaaa
TabiiiOoo konuya hakimsinahh seni senii
Baktım bende ama canım sana bişey desem yanlış anlama da burası herkese açık bir platform istersen özel resimleri hele ki çocukları paylaşma derim. Yani bu benim düşüncem çünkü belli olmuyor görüyorsun ruh hastası olan da çıkıp geliyor erkek üye de geliyor sapık olan da geliyor. Dikkatli ol derimBaktın mı ipege makyaj yapmıştı teyzosu
Maşallah ya ne güzelRabbim yardımcın olsun canım benim benimkilerde küçük ama uykuları çok düzenli bazen hasta olduklarında uyanırlar sadece yoksa mışıl mışıl uyurlar
Bende bendeee gösslerimm acıyordu artıkkTabiiiaradım buldum . Sayfa sayfa tek tek baktım vallaha
Seni sayfanın sıtalkçısı güzenlikçisi mıhtarı yaptımTabiiiaradım buldum . Sayfa sayfa tek tek baktım vallaha
Sağol BACCIIIM hakkını verecem inşallahSeni sayfanın sıtalkçısı güzenlikçisi mıhtarı yaptım
Meğersem zaten aramızdaymışTabiiiaradım buldum . Sayfa sayfa tek tek baktım vallaha
Yürü be koççuuuuum kim tutar seni aslanım benimSağol BACCIIIM hakkını verecem inşallah
Haklısın aslında normalde hiç paylaşmam kk da paylaşıyorum bazen muneye söylesem siler mi acabaBaktım bende ama canım sana bişey desem yanlış anlama da burası herkese açık bir platform istersen özel resimleri hele ki çocukları paylaşma derim. Yani bu benim düşüncem çünkü belli olmuyor görüyorsun ruh hastası olan da çıkıp geliyor erkek üye de geliyor sapık olan da geliyor. Dikkatli ol derim
Bi dene canım . Silse iyi olur bende korkuyom sapıklardanHaklısın aslında normalde hiç paylaşmam kk da paylaşıyorum bazen muneye söylesem siler mi acaba
insallah siler korktum şimdiBi dene canım . Silse iyi olur bende korkuyom sapıklardan
Dene bi canım yaz özeldenHemen özelden yazacam insall
insallah siler korktum şimdi
Hee demek ki girmek istiyordu ama kendisi dışarıdan kimseyi kabul etmediği için seni de öyle sandı herhaldeMeğersem zaten aramızdaymışes kaza da olsa gelmiş. Ama hep takip ediyodu bizim topiği ben görüyordum
Aynen canım siler büyük ihtimalle sen yaz bakalım özeldenHaklısın aslında normalde hiç paylaşmam kk da paylaşıyorum bazen muneye söylesem siler mi acaba
Kişi kendinden bilir işi derler ya baccııımmHee demek ki girmek istiyordu ama kendisi dışarıdan kimseyi kabul etmediği için seni de öyle sandı herhaldebaksın da topik sahibesi nasıl olur görsün herkese kucak açıyor
Aynen canım siler büyük ihtimalle sen yaz bakalım özelden
Cukkk oturdu
sevmiom bu sözü kötü şeyler hatılatıyorKişi kendinden bilir işi derler ya baccııımm