Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Anlatsana biraz minnoşla nasıl tanıştınız :KK51:
ben anlatım bir okuldan eve dönüyoruz baktım karşıdan bir hatun geliyor giymiş kırmızı elbiseyi saçlar fena böyle rüzgarda dalgalanıyor ışıltısından gözlerim kamaştı önümü görmedim çarpıştık işte tam da orada tanıştık merhaba bağyannnn dedim o da merhaba bacım gııı dediii :KK70::KK70:

ben anlatım bir okuldan eve dönüyoruz baktım karşıdan bir hatun geliyor giymiş kırmızı elbiseyi saçlar fena böyle rüzgarda dalgalanıyor ışıltısından gözlerim kamaştı önümü görmedim çarpıştık işte tam da orada tanıştık merhaba bağyannnn dedim o da merhaba bacım gııı dediii :KK70::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: çok egzanterik olmiş

sende dedin bu topik martta açılmış ama ben bayadır tanıyorum seni :KK70::KK70:
Yaaa bak bacım gordun mu beni bosuna payladın nasıl hatırlamazsın dıye 😅ben bıliyom cunkum ben dostlarımı unutmam 😍bak kendin dedin beni etıketlemıssın unutmamıssın diye gordun mu :63:
Öpte gecsin diyecem amma sosyal mesafe lüffen :KK70:

Yaaa bak bacım gordun mu beni bosuna payladın nasıl hatırlamazsın dıye 😅ben bıliyom cunkum ben dostlarımı unutmam 😍bak kendin dedin beni etıketlemıssınunutmamıssın diye gordun mu :63:
Öpte gecsin diyecem amma sosyal mesafe lüffen :KK70:
Öpüşmeyin len şikayet ederim sizi 😜😜 bu arada kızlar şikayeti 155 den yapınca çok şey etmiyolar ama hes uygulamasını indirin ordan yapınca mecbur geliyolar. Denenmiştir

Lüffen lüffen esiiik anlatıyorsun. Elimdeki kitapları unuttun😅Hani su carpısınca yere düşen anadınmı :KK14:

X