- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.362
Ben de evlenirsem hemenndüşünüyorum yorsun beni canım evladımVallahi çok zor canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de evlenirsem hemenndüşünüyorum yorsun beni canım evladımVallahi çok zor canım yaa
Aynen çooook güzel ama çok da yorucuBen de evlenirsem hemenndüşünüyorum yorsun beni canım evladım
Allah gönlüne göre versin inşallah kuzumBen de evlenirsem hemenndüşünüyorum yorsun beni canım evladım
Aslında yaramaz çocuk hiç sevmem ama kendi evladım olursa ne olur bilmiyorumAynen çooook güzel ama çok da yorucu
Amin canımmm Allah razı olsunAllah gönlüne göre versin inşallah kuzum
Geri iadesi yok mecbur dayanıyozAslında yaramaz çocuk hiç sevmem ama kendi evladım olursa ne olur bilmiyorum
Ahahha haklısın canım iade etme durumu yok bu gün kuzeme gittim allahım onun 3 tane çocuğu var 2 tanede gelinlerin var 5 çocuk beynim uçtu ya dedim ne gerek var bu kadar çocuğa kuzenim diyor sen konuş seninki nasıl olacakGeri iadesi yok mecbur dayanıyoz
Sakın büyük konuşmaAhahha haklısın canım iade etme durumu yok bu gün kuzeme gittim allahım onun 3 tane çocuğu var 2 tanede gelinlerin var 5 çocuk beynim uçtu ya dedim ne gerek var bu kadar çocuğa kuzenim diyor sen konuş seninki nasıl olacak
Korkumdan kimsenin çocuğuna yaramaz diyemiyorumSakın büyük konuşma
Noldu kiz noldu konu neyyBir de bilip bilmeden yani.. 2 cümle yazdım diye analist mi oldun? Nerden çözdün karakterimi
Görümcw meeeevzuuNoldu kiz noldu konu neyy
Zaten başıma büyük konuşmaktan geliyor hepsiSakın büyük konuşma
Hhahhaa ben cok arastirdim iadesi yokmus napak idare edücüzGeri iadesi yok mecbur dayanıyoz
Başa gelen çekilirHhahhaa ben cok arastirdim iadesi yokmus napak idare edücüz
Allah sabır versin canımIade edebiksem ben benim kizi ederdim
Aminnn gulumAllah sabır versin canım
Kullan gitsin canımEsim tabak getirmis, unlu bi firmasinin pahali serisinden. Arkadasi calisiyor orda; stokta gorunmeyenleri, kirilan takimi bozulanlari patron kirin cope atin diomus tabi elemanlar duru mu kimini atiyorlarmis kimini de alip eve getiriolarmis. Benimkide kapmis bi koliye doldurmus. Normalde bu markanin 2 400 tabak takimlari muhtesemmm gel gor ki tabak takimim zaten cok parcali bunu nereye kaldiracam diye dunden beri dusunuyom