- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ahaa radara yakalandı
Ohh radara yakalanlarrr gelin helee
Tek tek ifşa et sen kimler var malum ben göremiyorumBiz işte ondan oturuyoz
Dedim ben çok yoğunum bak hangi saate giriyorum
Tam üstene bastın benim bu aralar stresten panik atak larımda kalktı tam kapanma olunca içerde oğlumla adeta savaştan çıkıyor gibiyiz
Hacııı bunlar pronun ganimetleri işteAhaa radara yakalandı
Sütlaç diye bi arkadaş var ama isterse yazsın burdayiz kurbisimTek tek ifşa et sen kimler var malum ben göremiyorum
Biz fakir ama gururlu tarafızAhaa radara yakalandı
Namaz kıldım yaticam kurbişi bekliyomDedim ben çok yoğunum bak hangi saate giriyorum
Sen napyn burda kuzucuk
Allah kabul etsin ben namaz kılıp tekrar bırakıyorum çocuklar durmayınca ikisi birden zırlıyor iyi geceler sana mışıl mışıl uyuNamaz kıldım yaticam kurbişi bekliyomsen arada ce eeee yap bize niloşum
Oyy yerim seni benn teşekkür ederim bitanem sen yatmadın herhaldeNamaz kıldım yaticam kurbişi bekliyomsen arada ce eeee yap bize niloşum
Allah razı olsun kuzum, sende rahat bi gün geçir inşAllah kabul etsin ben namaz kılıp tekrar bırakıyorum çocuklar durmayınca ikisi birden zırlıyor iyi geceler sana mışıl mışıl uyu
Yogh kuzuOyy yerim seni benn teşekkür ederim bitanem sen yatmadın herhalde
Valla bu kapanma ile sinirler tavanTam üstene bastın benim bu aralar stresten panik atak larımda kalktı tam kapanma olunca içerde oğlumla adeta savaştan çıkıyor gibiyiz
HıhhHacııı bunlar pronun ganimetleri işte
Koş koş iyi uykular canım ❤Bu uyku elime geçmez ben kaçar kızlar yarına gelirim
Bu uyku elime geçmez ben kaçar kızlar yarına gelirim
Tamam hadi siz uyuyun o zaman güzelliklerYogh kuzu
Hadi uykular balım görüşürüzTamam hadi siz uyuyun o zaman güzellikleriyi uykular sabaha görüşürüz inşallah