- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.357
Geldimmmm
Napiyosun kii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimmmm
Bı bakmışıN ben yokmuşumbebeklinick burdaaaaa
Günaydın canım ben hiç gitmedim kiiBen geldimmmmm Günaydınnnnn
Uykusuzluktan tam deli olursun ne ara uyucam senGünaydın canım ben hiç gitmedim kii
Sormagı kız sizin eski topiği buldum oradaydım PeRRieR buldum yavrum konuyu sana da beğen attım kolay bulasın diyeGeldimmmm
Napiyosun kii
Şimdi yatcam kaçta kalkarsam gari off ya camları silip perdeleri yıkamak için erken kalkacaktım güyaUykusuzluktan tam deli olursun ne ara uyucam sen
Yetişir herhalde uyu hadiŞimdi yatcam kaçta kalkarsam gari off ya camları silip perdeleri yıkamak için erken kalkacaktım güya
Neler olmuş,Sormagı kız sizin eski topiği buldum oradaydım PeRRieR buldum yavrum konuyu sana da beğen attım kolay bulasın diye
O neymiş öyle ya çok garip gerçekten
He kız gidim gari şarjı da yemişim zatenYetişir herhalde uyu hadi
Baninee dimemm gözlerim acıyor valla BACIMMMMMM GIIIIII anahtar kelimeler bunlar yasakmışNeler olmuş,
Sanalda bile enteresan insanlar varHe kız gidim gari şarjı da yemişim zaten
Baninee dimemm gözlerim acıyor valla BACIMMMMMM GIIIIII anahtar kelimeler bunlar yasakmış
ÇookkkSanalda bile enteresan insanlar var
Allah bizden uzak etsinÇookkk
AminnAllah bizden uzak etsin
Asaletımı de gordun demi onu gacırmıyaydınSormagı kız sizin eski topiği buldum oradaydım PeRRieR buldum yavrum konuyu sana da beğen attım kolay bulasın diye
O neymiş öyle ya çok garip gerçekten
GünaydınnnnnGünaaaaaydın
Bana da attı kaçar mı hiççAsaletımı de gordun demi onu gacırmıyaydın