- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Aman çok şükür hasta olmasın..Elektrik süpürgesi denedinmi hiç canım benim kız onun sesiyle uyurdu diş çıkarma donemiyse birde dualar var canım oku internetten bakiz kızına uyur inşaallahYok canım şükür hasta değil . Ama uykusu hiç yok .uyumuyo sebepsiz ağlıyo. Şu an hala ayağımda sallıyom. Uyumuyo.kapı gıcırdasa uyanıyo. Ayak sesimize uyanıyo. Dişinden diyorum ama ağrı kesici fayda etmiyo
Denemediğim kalmadı . Dua da denedim hepsini ama hiç bişey işe yaramıyo. Zaten bundan bunaldım. Şöyle uyuyo şu işe yarıyo diyemiyom. Keşke birinden biri yarasa uygulayacam. Hatta ebubekir atalay ın dualı ninnileri var. O kadar güzel ki bana bile huzur veriyo buna kar etmiyoAman çok şükür hasta olmasın..Elektrik süpürgesi denedinmi hiç canım benim kız onun sesiyle uyurdu diş çıkarma donemiyse birde dualar var canım oku internetten bakiz kızına uyur inşaallah
Allah yardımcın olsun canım .uykuyumu sevmiyor acaba bazı çocuklar sevmezmis ne kadarlıkDenemediğim kalmadı . Dua da denedim hepsini ama hiç bişey işe yaramıyo. Zaten bundan bunaldım. Şöyle uyuyo şu işe yarıyo diyemiyom. Keşke birinden biri yarasa uygulayacam. Hatta ebubekir atalay ın dualı ninnileri var. O kadar güzel ki bana bile huzur veriyo buna kar etmiyo
10 aya girdi canım. O sevmiyo olabilirde ben dayanamıyom artıkAllah yardımcın olsun canım .uykuyumu sevmiyor acaba bazı çocuklar sevmezmis ne kadarlık
İnan seni çok iyi anlıyorum yanlız çocuk büyütmek çok zor destekçisiz canım ben de tek büyütüyorum üç gün uyumadıgimi bilirim haslaligindan Allah yardımcın olsun keşke elimden birşey gelebilse10 aya girdi canım. O sevmiyo olabilirde ben dayanamıyom artık
Canım benim allah razı olsun . Bunu gönülden dile getirmen bile bana büyük destek.İnan seni çok iyi anlıyorum yanlız çocuk büyütmek çok zor destekçisiz canım ben de tek büyütüyorum üç gün uyumadıgimi bilirim haslaligindan Allah yardımcın olsun keşke elimden birşey gelebilse
Budizzz mi alsan ?Denemediğim kalmadı . Dua da denedim hepsini ama hiç bişey işe yaramıyo. Zaten bundan bunaldım. Şöyle uyuyo şu işe yarıyo diyemiyom. Keşke birinden biri yarasa uygulayacam. Hatta ebubekir atalay ın dualı ninnileri var. O kadar güzel ki bana bile huzur veriyo buna kar etmiyo
O ne kiBudizzz mi alsan ?
Instagramdan bak bi
İnstam yok ki benim . Canım durmuy aha bu zeytin ben ona bakam . Olmadı sabah bi araştırırımKizlaaaar yok musunuz ki?
Ezan okundu canım, namaz kilcam ınşKizlaaaar yok musunuz ki?
Login • InstagramO ne ki
Ezan okundu canım, namaz kilcam ınş
Gızanim saat kaç olduAnaa kimse yok mu gı
Bende tam kendi kendime konuşuyordm
Erken mii 11 buçuğu geçmişti kız sahura zor uyandımGızanim saat kaç olduakşamda erken gittin
Biz işte ondan oturuyozBende tam kendi kendime konuşuyordm
Erken mii 11 buçuğu geçmişti kız sahura zor uyandım