Olabilir tabi hazır almak kolay oluyo canısıYarın akşam iftara çiğköfte var o zaman
Yani canın çektiyse öyle bir son olur gibi geldi
Aynen canısı, yiyemiyorsun bideBen acıp gozumu hazırlayamıyırum
Aynen canım ben uyanınca bır ıkı saat gecmeśi lazım ben uyansamda mıdem uyanmıyorAynen canısı, yiyemiyorsun bide
Uyuyup uyanınca demiAynen canısı, yiyemiyorsun bide
Kesinlikle katılıyorum canımAynen canım ben uyanınca bır ıkı saat gecmeśi lazım ben uyansamda mıdem uyanmıyor
He yaa hazıra herkes oturup yer tabiUyuyup uyanınca demi
Ben o zaman herkes uyuyoda ben niye kalkıp hazırlıyorum diye aglicam nerdeyse
Sonra masa dolmaya başladıkça loplop yiyen herkese ters ters bakıyorum .
Böyle daha iyi o yüzden
Hele evde benden başka kadın varsaHe yaa hazıra herkes oturup yer tabi
Sahurda uyanmak
Ben uyuya kalmışım canikommm
Hosbulduk cnm..Ben aslında tanıyorum canım seni mavi göz vardı frofilinde, ilk kk ya girdiğimde derdim varda yorumlarda karşılaşıyorduk. mutlu mesut du nickim o zamanlar
Aaa hatırladımmmm seniHosbulduk cnm..Ben aslında tanıyorum canım seni mavi göz vardı frofilinde, ilk kk ya girdiğimde derdim varda yorumlarda karşılaşıyorduk. mutlu mesut du nickim o zamanlar
Tatlı mısın acaba senHele evde benden başka kadın varsa
Ablam hiç sahur hazırlamadi mesela ömründe.
Hep ben hazirlamisimdir.
Ben küçükken de annem .
Allah'ım nasıl kuduruyodum o yerken
Ah ya şimdi düşününce kıyamadım da geri bakyazık
Allah yardimciniz olsun kuzucum yaa, yakınında yardımcı olabilecek biri yok mu en azindan uykun için destek olabilecekBen geldimmm ... bu saate kadar sadece yarım saat uyudum. Zeytin hala uyanık . Dayanamıyom bazen. Kızıyorum ne anlıyosa çocuk.sonra kendime kızıyorum. Ama uykusuzluktan deliricem artık .ne ağrı kesici ne fitil hiç bişey kar etmiyo. Mama içmiyo emzik almıyo sallıyom uyumuyo. Hep ağlıyo
Yok canım. Var da yok aslındaAllah yardimciniz olsun kuzucum yaa, yakınında yardımcı olabilecek biri yok mu en azindan uykun için destek olabilecek
Bu günlerde çabucak geçsin, bir an önce feraha çıkasın inş garadutum çatal karamYok canım. Var da yok aslında
Geçmiş olsun canım hastami kızınBen geldimmm ... bu saate kadar sadece yarım saat uyudum. Zeytin hala uyanık . Dayanamıyom bazen. Kızıyorum ne anlıyosa çocuk.sonra kendime kızıyorum. Ama uykusuzluktan deliricem artık .ne ağrı kesici ne fitil hiç bişey kar etmiyo. Mama içmiyo emzik almıyo sallıyom uyumuyo. Hep ağlıyo
Amin canım aminBu günlerde çabucak geçsin, bir an önce feraha çıkasın inş garadutum çatal karam❤
Yok canım şükür hasta değil . Ama uykusu hiç yok .uyumuyo sebepsiz ağlıyo. Şu an hala ayağımda sallıyom. Uyumuyo.kapı gıcırdasa uyanıyo. Ayak sesimize uyanıyo. Dişinden diyorum ama ağrı kesici fayda etmiyoGeçmiş olsun canım hastami kızın