Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

He yaa hazıra herkes oturup yer tabi 🤣
Sahurda uyanmak 🤦‍♀️
Hele evde benden başka kadın varsa 😅😅😅

Ablam hiç sahur hazırlamadi mesela ömründe.
Hep ben hazirlamisimdir.
Ben küçükken de annem .
Allah'ım nasıl kuduruyodum o yerken 😂

Ah ya şimdi düşününce kıyamadım da geri bak 😣yazık😣

Ben geldimmm ... bu saate kadar sadece yarım saat uyudum. Zeytin hala uyanık . Dayanamıyom bazen. Kızıyorum ne anlıyosa çocuk.sonra kendime kızıyorum. Ama uykusuzluktan deliricem artık .ne ağrı kesici ne fitil hiç bişey kar etmiyo. Mama içmiyo emzik almıyo sallıyom uyumuyo. Hep ağlıyo

Ben geldimmm ... bu saate kadar sadece yarım saat uyudum. Zeytin hala uyanık . Dayanamıyom bazen. Kızıyorum ne anlıyosa çocuk.sonra kendime kızıyorum. Ama uykusuzluktan deliricem artık .ne ağrı kesici ne fitil hiç bişey kar etmiyo. Mama içmiyo emzik almıyo sallıyom uyumuyo. Hep ağlıyo
Allah yardimciniz olsun kuzucum yaa, yakınında yardımcı olabilecek biri yok mu en azindan uykun için destek olabilecek 🤷‍♀️🤦‍♀️

Geçmiş olsun canım hastami kızın 😔

Geçmiş olsun canım hastami kızın 😔
Yok canım şükür hasta değil . Ama uykusu hiç yok .uyumuyo sebepsiz ağlıyo. Şu an hala ayağımda sallıyom. Uyumuyo.kapı gıcırdasa uyanıyo. Ayak sesimize uyanıyo. Dişinden diyorum ama ağrı kesici fayda etmiyo

X