- 27 Mart 2019
- 28.926
- 103.109
Kahvem saolsunlar aralarına aldılar fake değilsen gel dediler başta hahahaİyi alıştın sen buralara
Ben anlaşırım ya herkesle yeterki iyi niyet güzellik samimiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvem saolsunlar aralarına aldılar fake değilsen gel dediler başta hahahaİyi alıştın sen buralara
Bana gitme dedi ve kendi gittiHe aha durttüm hec getme dıye
Bir sen bir ben varız ayakta uykuyuda sevmiyorum çok de tam olsunHee kimsede dememiş bu sosyal yasiyo mu diye
Gitti kuşum ❤Bende uyumaya gidiyorum
Sahur bekliyom diye buralardayım beybim yoksa uyurdumBir sen bir ben varız ayakta uykuyuda sevmiyorum çok de tam olsun
Bende uyursam uyanamam diye bekliyorumSahur bekliyom diye buralardayım beybim yoksa uyurdum
Aynen canım uyanması çok zor oluyo yaBende uyursam uyanamam diye bekliyorum
Akşam biri sordu sende burdayım demedin mi şeker ..öyle okumuştummHee kimsede dememiş bu sosyal yasiyo mu diye
Hee minnoş sormuştu, şarjım bittiydi sonra gittim yine geldimAkşam biri sordu sende burdayım demedin mi şeker ..öyle okumuştumm
Kitap okuyordum şimdi bı girdim kk ya . Hosgelmissin tekrar
Acıktım ya uf ne yiceeeeez ne yaptın bizeHee minnoş sormuştu, şarjım bittiydi sonra gittim yine geldim
Sende hosgeldin caniko
Kahvaltı ohh missAcıktım ya uf ne yiceeeeez ne yaptın bize
Ama yumurta kır bana yufkanın içine koyup yiyesim var .Kahvaltı ohh miss
Yumurtayı yufkanın içinde kız hayal bile edemedimAma yumurta kır bana yufkanın içine koyup yiyesim var .
YaaaYumurtayı yufkanın içinde kız hayal bile edemedim
Çok enteresan gerçekten canım, dürüm deyince çiğ köfte aklıma geldi şimdiYaaa
Babamlar onla büyümüş bende çok severim
Kuru yufkayı islatinca yenecek duruma geliyor ya
Onun arasına tavdaa pisirdigine yumirtayi koy.cigkofte gibi dürüm şeklinde sar ye .şeklinde
Çok enteresan gerçekten canım, dürüm deyince çiğ köfte aklıma geldi şimdi
Ben acıp gozumu hazırlayamıyırumAynen canım uyanması çok zor oluyo ya