geyik yapmakta dua etmekte sevaptır bu dönemde.olsun olsunn iyi olduuu
Yazdımmm ben ya vallahSen de bana pilav tarifi vermedin.
İki kez usteledimmmm
Burası yabancı topik değil sorun yok
Sıkıntı yok hayatımbiz herşeye açığız estağfurullah özre gerek yok
Çiğ çiğ yem olurdun haaaaamHahahahaha orayı hic düşünemiyorum
Bide dini bir şey ve cinsellik valla çarparlardı beni
teşekkür ederim hoşbuldummsayesinde sen de katıldın aramıza hoş geldin
Hahaahh çarpılırsınHahahahaha orayı hic düşünemiyorum
Bide dini bir şey ve cinsellik valla çarparlardı beni
Takma pro olunca birşey olmuyorteşekkür ederim hoşbuldumm
He vallah açık açık yazdınYazdımmm ben ya vallahMigrenben yazmadım mu aşko söylesene hatta seninle gülmüştük antepliyiz ama yapma şeklimiz farklı diye etli nohutku pilavı
Görmemiş birde beni suçluyorHe vallah açık açık yazdın
Çiğ çiğ yem olurdun haaaaam
Verilmiş sadaka varmışHahaahh çarpılırsın
Kız taman verdi ya kız daha napsınSen de bana pilav tarifi vermedin.
İki kez usteledimmmm
Dikkat et canımmm izim için sorun yok da bazı topik ler sıkıntılı sadece arkadaşlarının yazmasını isteyen gruplar varVerilmiş sadaka varmış
Hep inkar hep inkar aha böyleler işte tühhhhh yazıklar olsunKız taman verdi ya kız daha napsınsen becerememişin
Olsun kötü olduYazdımmm ben ya vallahMigrenben yazmadım mu aşko söylesene hatta seninle gülmüştük antepliyiz ama yapma şeklimiz farklı diye etli nohutku pilavı
Aynen ya ne saçma. Bizim için öyle değil. Bize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen çekinmeyin. Accuk reklam gibi oldu amaDikkat et canımmm izim için sorun yok da bazı topik ler sıkıntılı sadece arkadaşlarının yazmasını isteyen gruplar var
Sarıyoruz çosuyoruz yalnız fakeler uzak dursun sonra olan bize oluyorAynen ya ne saçma. Bizim için öyle değil. Bize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen çekinmeyin. Accuk reklam gibi oldu amabiz herkesi kucaklıyoz
Kız günah keçisi aramaOlsun kötü oldulezzet sırrını vermemissin kabul etmirem
Dur biraz ugrasiyim ellemeKız günah keçisi aramabak bende beceremem o yüzden yapmam bulgur pilovu