- 16 Aralık 2019
- 20.153
- 80.049
- 31
Güzel enerci veriyok çıkın çıkın gelin anam kafa dağıtakSarıyoruz çosuyoruz yalnız fakeler uzak dursun sonra olan bize oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel enerci veriyok çıkın çıkın gelin anam kafa dağıtakSarıyoruz çosuyoruz yalnız fakeler uzak dursun sonra olan bize oluyor
denedin mi sen lezzet sırrı etin suyunda ekledin miOlsun kötü oldu lezzet sırrını vermemissin kabul etmirem
Tamam hadi görmezden geliyom yi onuDur biraz ugrasiyim elleme
Öyle miDikkat et canımmm izim için sorun yok da bazı topik ler sıkıntılı sadece arkadaşlarının yazmasını isteyen gruplar var
Ay bir yapmisim Allah etmeye köpek yalı gibi.Kız günah keçisi arama bak bende beceremem o yüzden yapmam bulgur pilovu
Kavga etmeyelim sevelim sevilelimGüzel enerci veriyok çıkın çıkın gelin anam kafa dağıtak
Evet canımm sanırım bebeklinick bir gruba yazmıştı orası sadece arkadaşlarının girmesini istiyordu değil canımÖyle mi
Bildirimler geliyor ya namaz topik diye buraya tikladim etiketlerde isimlerimiz olunca kolyeledim ALLAH tan burda olanlar namaz konusunda da var
Allah korusun valla öyle şeyler insan dalginla yaparsa benim gibi ayvayı yedi o zaman
Ne yapalım oylengruplarnvarsa bizde bizimle.olan arkadaşlarla takılırız kızlar
Aynen Catlak-kurabiye demişti sanırım topiğe yazdım beni geri çevirdiler biz kendi içimizde yazışıyoruz diye anlamsız bişey yaÖyle mi
Bildirimler geliyor ya namaz topik diye buraya tikladim etiketlerde isimlerimiz olunca kolyeledim ALLAH tan burda olanlar namaz konusunda da var
Allah korusun valla öyle şeyler insan dalginla yaparsa benim gibi ayvayı yedi o zaman
Ne yapalım oylengruplarnvarsa bizde bizimle.olan arkadaşlarla takılırız kızlar
Ahahahaha kız suyunu az koysaydınAy bir yapmisim Allah etmeye köpek yalı gibi.
Çok birakmisim ocakta ondan öyle olmuş
Şevişelim okşayalım çıldıralımKavga etmeyelim sevelim sevilelim
Bizim catlak mıydı o ben bebeklinick diye hatırlıyorumAynen Catlak-kurabiye demişti sanırım topiğe yazdım beni geri çevirdiler biz kendi içimizde yazışıyoruz diye anlamsız bişey ya
Kız sussss gelmezler haaaa belli etmeŞevişelim okşayalım çıldıralım
Bilmem ki ikisinden biri hatırlayamadımBizim catlak mıydı o ben bebeklinick diye hatırlıyorum
O ne demekmiş öyleDikkat et canımmm izim için sorun yok da bazı topik ler sıkıntılı sadece arkadaşlarının yazmasını isteyen gruplar var
Evet canımm sanırım bebeklinick bir gruba yazmıştı orası sadece arkadaşlarının girmesini istiyordu değil canım
Orası neresi bilmiyorum öğrenicem inşallah ama var.bir kaç kişi de negatif enerji netten de.olsa insan bunu hissediyor neyse dikkat edeyim teşekkürler kızlarAynen Catlak-kurabiye demişti sanırım topiğe yazdım beni geri çevirdiler biz kendi içimizde yazışıyoruz diye anlamsız bişey ya
Kız açık açık diyek de niyetimizi bilsinleerKız sussss gelmezler haaaa belli etme
Kendi aralarına başkalarını alıyorlarmış canımO ne demekmiş öyle
Aynen bebito insan negatifi hissediyoOrası neresi bilmiyorum öğrenicem inşallah ama var.bir kaç kişi de negatif enerji netten de.olsa insan bunu hissediyor neyse dikkat edeyim teşekkürler kızlar
athena bizden sadece bu bayan sever sevişir biz sadece sever seviliriz korkmayınKız açık açık diyek de niyetimizi bilsinleer
Yazarlarsa öğrenirizBilmem ki ikisinden biri hatırlayamadım