- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.300
Olabilir bende erkenden uyuyorum yine işe başladım çok kalamıyorumBu aralar bir çoğunuz girmedi ya da erkenci gitti sanki
Bende üç gundur yoktum pek bu saatlerde .
O yüzden durağan bulmuş olabilir
Belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir bende erkenden uyuyorum yine işe başladım çok kalamıyorumBu aralar bir çoğunuz girmedi ya da erkenci gitti sanki
Bende üç gundur yoktum pek bu saatlerde .
O yüzden durağan bulmuş olabilir
Belki
Bu seferlik bişey demiyog kaybolma sen hiç abla köteee yidin mi yirim seni. Zaten seni görünce aklıma zerde geliyo yen severimLamadım
Allah'ım allahım ceyceycim yalnis yere etiket yaptımduam ilk olarak virüsten kurtulmak ondan sonra kendim ve sizin için edeceğimmm
Aklıma şarkı geliyorçaaaaaaaaaaat ...
ÇaktırmaaaaaaAllah'ım allahım ceyceycim yalnis yere etiket yaptım
E yasaklarda sen izinli değil mıydın noldu neden cagrildinizOlabilir bende erkenden uyuyorum yine işe başladım çok kalamıyorum
Ben fark ettim çaktırmadımAllah'ım allahım ceyceycim yalnis yere etiket yaptım
Höös deme deme gına geldi ondanAklıma şarkı geliyor
Yaaaaa yazmazsan bana bilemezsin izin aldı evrakları imzaladı gidiyoruz 2 gündürE yasaklarda sen izinli değil mıydın noldu neden cagrildiniz
GeliyorrrrrrrrHöös deme deme gına geldi ondan
Neyse oldu allahtan bdv ye yapmadımBen fark ettim çaktırmadım
Geri göndeeeerGeliyorrrrrrrr
Ya cinsellikte yapsaydın linç grup gelir yirdi seniNeyse oldu allahtan bdv ye yapmadım
Tamam aplaBu seferlik bişey demiyog kaybolma sen hiç abla köteee yidin mi yirim seni. Zaten seni görünce aklıma zerde geliyo yen severim
Özür dilerim kızlar dalgınlık olduÇaktırmaaaaaa
Sen de bana pilav tarifi vermedin.Yaaaaa yazmazsan bana bilemezsin izin aldı evrakları imzaladı gidiyoruz 2 gündür
geyik yapmakta dua etmekte sevaptır bu dönemde.olsun olsunn iyi olduuuNeyse oldu allahtan bdv ye yapmadım
Burası yabancı topik değil sorun yokNeyse oldu allahtan bdv ye yapmadım
Sıkıntı yok hayatım biz herşeye açığız estağfurullah özre gerek yokÖzür dilerim kızlar dalgınlık oldu
Hahahahaha orayı hic düşünemiyorumYa cinsellikte yapsaydın linç grup gelir yirdi seni