Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Dikkat et canımmm izim için sorun yok da bazı topik ler sıkıntılı sadece arkadaşlarının yazmasını isteyen gruplar var
Öyle mi

Bildirimler geliyor ya namaz topik diye buraya tikladim etiketlerde isimlerimiz olunca kolyeledim ALLAH tan burda olanlar namaz konusunda da var

Allah korusun valla öyle şeyler insan dalginla yaparsa benim gibi ayvayı yedi o zaman
Ne yapalım oylengruplarnvarsa bizde bizimle.olan arkadaşlarla takılırız kızlar

Evet canımm sanırım bebeklinick bir gruba yazmıştı orası sadece arkadaşlarının girmesini istiyordu değil canım

Aynen Catlak-kurabiye demişti sanırım topiğe yazdım beni geri çevirdiler biz kendi içimizde yazışıyoruz diye anlamsız bişey ya

Evet canımm sanırım bebeklinick bir gruba yazmıştı orası sadece arkadaşlarının girmesini istiyordu değil canım
Aynen Catlak-kurabiye demişti sanırım topiğe yazdım beni geri çevirdiler biz kendi içimizde yazışıyoruz diye anlamsız bişey ya
Orası neresi bilmiyorum öğrenicem inşallah ama var.bir kaç kişi de negatif enerji netten de.olsa insan bunu hissediyor neyse dikkat edeyim teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…