- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.332
Afiyet olsunAaaa süper kahve icicem yine ya caniko canım istedi sen napiyon akıllarda kalmak şahane
Sahi kalp kalbe karsiymis.
Şuan senin suratının üstünde kahvem duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunAaaa süper kahve icicem yine ya caniko canım istedi sen napiyon akıllarda kalmak şahane
Kahveyi sunum olsun diye kullanıyorum adeta ya .Aaaa süper kahve icicem yine ya caniko canım istedi sen napiyon akıllarda kalmak şahane
Ayyy ne güzel sehpa o öyle yaaa zevkini sevdim beybiiAfiyet olsun
Sahi kalp kalbe karsiymis.
Şuan senin suratının üstünde kahvem duruyor
Bayilcam şimdi üşenmedim diyo yaaKahveyi sunum olsun diye kullanıyorum adeta ya .
Şimdi instagrama story attım da onun için üşenmedim kahve yaptım
Ama neeeee.Bayilcam şimdi üşenmedim diyo yaa
Yok beybi türk kahvesiAma neeeee.
Nescafe mi iciyosun acabasiiiii ?
Ohh .Yok beybi türk kahvesi
Sağol beybi sen nescafe içiyon herhaldeOhh .
Benim orucum molaya girdi bu aksam sabah akşam yiyip iciciiiiiiim
Şaka bı yana canım sıkıldı haftaya bitcej zaten ramazan
Hep böyle oluyor oruç başlarken heyecanlaniyorum korkuyorum
Biterken üzülüyorum
Sağol beybi sen nescafe içiyon herhalde
Kısmet canısı yapacak bişey yok ki ,demek ki bayrama kadar dolusun bu şefe gerçekten çok hızlı geçti sanki ramazan
Ah beybi çok derin konular bunlar, işin içinden çıkamayız. Yas alınca doğruymuş hızlı akiyo malesef benide gelecek korkutuyo allah hayır etsin diyebiliriz ancak kız sen kaç yaşındasın ki böyle derinlere daldınSanırım bizler yaşlandıkça zaman yetmiyor bizlere .
Annem babam dedem filan neyse işte buyuklerimiz zaman çok çabuk geçiyor guzum derdi de çocuk aklımla anlamazdim .sklyodum biturlu vakit geçmiyor diye
Ama şimdi Ocak derken Nisan geliyor
Ayın biri derken on beşinde buluyor insan kendini
Bu beni korkutuyor da biraz
Yaşamım böyle hızlı tükensin istemezdim
28Ah beybi çok derin konular bunlar, işin içinden çıkamayız. Yas alınca doğruymuş hızlı akiyo malesef benide gelecek korkutuyo allah hayır etsin diyebiliriz ancak kız sen kaç yaşındasın ki böyle derinlere daldın
Amaaann bende bişey sandım deli ben oturup ağlayayım o zaman 3528
Sen
yaaa yaşam her yaşta yaşam amaaaa.Amaaann bende bişey sandım deli ben oturup ağlayayım o zaman 35
Hayat yeterince zorlaştı hele ki bu donemde ki bende bide anksiyete var kafayı yedirteceksin baha bu saatteyaaa yaşam her yaşta yaşam amaaaa.
Takilmaz mi kafayabence herkes takmalı .
Üç yaşındaki çocuk bile -anam bu vakit bana nasıl yetcek diye bı tedirgin olmalı
Ay hakikaten kabus gibi çöktümHayat yeterince zorlaştı hele ki bu donemde ki bende bide anksiyete var kafayı yedirteceksin baha bu saatte
Hayat kısa kuşlar uçuyorAy hakikaten kabus gibi çöktüm
Çok çok sorry
Göğe bakalımmmmHayat kısa kuşlar uçuyor
Yaaaaaa çok kalp ❤Göğe bakalımmmm
Hayırlı sahurlar canikoHayırlı sahurlar kizlar