- 27 Mart 2019
- 28.876
- 102.826
Tamam bundan sonra burdayım bendeYok bacım yok gel yabancılık çekmen burda hepimiz sıcak kanlı gacılarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bundan sonra burdayım bendeYok bacım yok gel yabancılık çekmen burda hepimiz sıcak kanlı gacılarız
Saçmalık ya vallaha yükten başka bişey değilBende hurçlarım sonrasını bilmiyorum artık kendi evime geçerken hepsini dağıtırım ne yapıcam ben istemiyorum dediğim halde yapıyorlar yaaa
Her zaman beklerizTamam bundan sonra burdayım bende
Pööfff sanki yıl oldu sahura tek kalıyomKız daha bu gün üçüncü gün cuma başlarım inşallah
Utangaç misafir mssparemHoş bulduk canım.muhabbetiniz ortasına gelmiş gibi oldum yabancı sayarmışsınız ne bileyim
Her zaman bekleriz
Her zaman beklerizEski ben olsaydım şurada 10 gün öncesi bile yeter böyle bi enerji yok derdiniz şimdi mi ? Şimdi kalbi atan bi mefta... Neyse seviyorum sizi keyfinizi bozmayım keyfim iyi olduğunda katılırım bende
Her zaman gel bacı heyraaanTamam bundan sonra burdayım bende
Utangaç misafir mssparem
Işığı gören gelsin anamm çıkın çıkın gelin
Kahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumbUtangaç misafir mssparem
Kahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb[
/USER] topiğinde görüyordum seni herkese kapımız açık kalbi temiz ve güzel olan herkese
Canımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayın ciğerimiz yandı daaKahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb
Biliyorum canım takılıyorum ben sanaKahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb
Aman hiç bahsini açmaCanımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayın ciğerimiz yandı daa
Tamam tamam höstümAman hiç bahsini açma