Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de işim bitti belki birazdan bi hava alır geliriz çocuklar sıkıldı. Tüm hafta boyu bugünü bekliyorlr burda yasak yok ama keşke olsaTopladim miss
Canim sklyor smdide hava guzel baya ama yasak var hos yasagi kim dinliyor blmiyorum
2 mi cocugun vardi cnm nickler degisince karisti bende hatlar bendr biraz kapiya cikaracagim kizimi esim sekerlemeye yattiBenim de işim bitti belki birazdan bi hava alır geliriz çocuklar sıkıldı. Tüm hafta boyu bugünü bekliyorlr burda yasak yok ama keşke olsa
Benim oglum da disari cikti napayim park cocuk dolu normalde salmam ama maskeli ve arkadaslari ile baya mesafeli acik hava... ne bileyim.. site bizimki zaten polis ozel mulk diye ceza falan kesemiyor millet o yuzden disari yigilmis bu arada ben de senin gibi sabah pattis kizarttim sabah koru pogaca mayalayan ve yapan Gözoyu da tebrik ederim2 mi cocugun vardi cnm nickler degisince karisti bende hatlar bendr biraz kapiya cikaracagim kizimi esim sekerlemeye yatti
Burda yasak var da noluyor ki arabayla bile gezmelere gidip geliyor insanlar nasil oluyor kimse sprmuyor mu ceza yazilmiyor mu sasiriyorum
Yuruyerek tee nerden nereye gidiyorlardir km bilir
Evet iki çocuğum var canım☺☺ eski pimpiriklihanım ben athena yalnız meltem gözo ney yaaaaa yarayıcı olun anam biraz. Bu arada size ufak bi tüyo yaparken fazla yapıp buzluğa atıyorum çıkarınca azıcık fırınlıyorum taaaaptazecik oluyo2 mi cocugun vardi cnm nickler degisince karisti bende hatlar bendr biraz kapiya cikaracagim kizimi esim sekerlemeye yatti
Burda yasak var da noluyor ki arabayla bile gezmelere gidip geliyor insanlar nasil oluyor kimse sprmuyor mu ceza yazilmiyor mu sasiriyorum
Yuruyerek tee nerden nereye gidiyorlardir km bilir
Günaydın ??gunaydın kızlar
Oooyy kuzuu☺saat 10da kalktık oglumla kalvaltı ev işi derken. sımdıde ögle uyludunda anasıda basının ucunda
bunlar acaba buyumesınlermı . derım şimdı uyanıncada oglum artık buyu derımOooyy kuzuu☺
Ben keşke hep uyusalar modundayımbunlar acaba buyumesınlermı . derım şimdı uyanıncada oglum artık buyu derım
Bizde yarim saat kapiya ciktik markete gittik geldik . Kahve icecegizBenim oglum da disari cikti napayim park cocuk dolu normalde salmam ama maskeli ve arkadaslari ile baya mesafeli acik hava... ne bileyim.. site bizimki zaten polis ozel mulk diye ceza falan kesemiyor millet o yuzden disari yigilmis bu arada ben de senin gibi sabah pattis kizarttim sabah koru pogaca mayalayan ve yapan Gözoyu da tebrik ederim
Kizartma tenceresi al eger yoksa cnm tavsiye ederim asla sicrama olmuyor bende o yuzden yapiveriyorum evde patates varsa kizim ozellikle cok seviyor kahvaltida pek bisey yemiyorAyrıca bana da patitis kızartmak zülum yağ sıçraması kokusu bilmem neyi eksik kalsın bizde ayda yılda bir olur kızartma
Var tatlım var kızartma yapmayı sevmiyom b3nde iş yoooğKizartma tenceresi al eger yoksa cnm tavsiye ederim asla sicrama olmuyor bende o yuzden yapiveriyorum evde patates varsa kizim ozellikle cok seviyor kahvaltida pek bisey yemiyor
Ya bende hic sevmiyorm diger seyleri kizartmayi ama patates kizartma tenceresi alali zor gelmez oldu sicrama heryeri silme derdi olmuyor diyeVar tatlım var kızartma yapmayı sevmiyom b3nde iş yoooğ
cok sukur bızım duzen kuruldu benımkı uykuyu seviyor baba gıbı Allah tain bainai ceikmemişBen keşke hep uyusalar modundayım