- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Gece bi kaç yazışması olmuş. Hassas dönemden geçiyor ya şuan. Hakkında hayırlısı olsun belki biraz toparlayıp gelirAmin canımm hepimize
Neden gitti böyle anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece bi kaç yazışması olmuş. Hassas dönemden geçiyor ya şuan. Hakkında hayırlısı olsun belki biraz toparlayıp gelirAmin canımm hepimize
Neden gitti böyle anlamadım
İnsallah canım evet sonrada gördüm insanlarda çok üzerine gidiyor ya cevap vermek zorunda değil ki kızGece bi kaç yazışması olmuş. Hassas dönemden geçiyor ya şuan. Hakkında hayırlısı olsun belki biraz toparlayıp gelir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende anlamadım profilinde yazılmış birileri ile gitmişGünaydın... kız neler olmuş öyle başak nereye gitti... aaah aah
Kız üyelik iptali diye yazıyoBende anlamadım profilinde yazılmış birileri ile gitmiş
Kendi iptal ettirmiş sevdim onu geri gelir umarımKız üyelik iptali diye yazıyo
İnşallah canım inşallah.kız bu saatte niye kalktın get de yatKendi iptal ettirmiş sevdim onu geri gelir umarım
Geri gelir merak etme bir keresinde daha yine iptal etmişti çok kalmadan geri geldi tekrar.Kendi iptal ettirmiş sevdim onu geri gelir umarım
İnşAllah canımGeri gelir merak etme bir keresinde daha yine iptal etmişti çok kalmadan geri geldi tekrar.
İnşallah canım ben çok sevdim sizi başak da çok iyi bir insan.sadece hormonları ona oyun oynuyooGeri gelir merak etme bir keresinde daha yine iptal etmişti çok kalmadan geri geldi tekrar.
Ben hiç uyuyamam ki 26 senelik hayatım da hiç totomu devirip uyumadım maalesefİnşallah canım inşallah.kız bu saatte niye kalktın get de yat
Iyiyim kuzum ben 2 gündür annemlerdeyim kafamı dinliyorumİnşAllah canım
Sen nasılsın bakalım sizlerde erkencisiniz neden acaba
İnşAllah canım
Sen nasılsın bakalım sizlerde erkencisiniz neden acaba
Ohhh dinle vallah hayat sana güzel be yaaaIyiyim kuzum ben 2 gündür annemlerdeyim kafamı dinliyorum
Canımsın ismi Başak mıydı kendisiyle hiç konuşma fırsatım olmadi ama okuduğum kadarıyla hassas bir dönemden geçiyor belli ki , biraz kafasını dinleyip geri gelecektirİnşallah canım ben çok sevdim sizi başak da çok iyi bir insan.sadece hormonları ona oyun oynuyoo
Aynen canım biz isimlerimizi öğrendik.yalnızca bu topikte öyle hitap ediyoruz birbirimize.Canımsın ismi Başak mıydı kendisiyle hiç konuşma fırsatım olmadi ama okuduğum kadarıyla hassas bir dönemden geçiyor belli ki , biraz kafasını dinleyip geri gelecektir
Oo çok iyi canm benimki de Bahar tekrar memnun oldumAynen canım biz isimlerimizi öğrendik.yalnızca bu topikte öyle hitap ediyoruz birbirimize.