- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.362
Biraz büyüseler uyudun annecik az daha dayan ben de hep 6 da kalkarım bu gün 5 te uyandımGeberik ana modundayım bebeler gene yatmadılar sabah 6.12 de ayaktaydık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz büyüseler uyudun annecik az daha dayan ben de hep 6 da kalkarım bu gün 5 te uyandımGeberik ana modundayım bebeler gene yatmadılar sabah 6.12 de ayaktaydık
Bende memnun oldum baharcımm aynen sadece burada isimlerimizi kullanıyoruz profillerde nickler leOo çok iyi canm benimki de Bahar tekrar memnun oldum
Burda herşey serbest o zamanBende memnun oldum baharcımm aynen sadece burada isimlerimizi kullanıyoruz profillerde nickler le
Bir sıkıntı yok değil mi neden gittin bakım anneneIyiyim kuzum ben 2 gündür annemlerdeyim kafamı dinliyorum
Biz bize serbestBurda herşey serbest o zaman
Yok kuzum şükür herşey yolunda , kızım çok kalmak istedi teyzesini çok sever kızıma kalsa 7/24 kalcak burdaBir sıkıntı yok değil mi neden gittin bakım annene
Bende memnun olduumOo çok iyi canm benimki de Bahar tekrar memnun oldum
Ne güzel kalın bakalım sende dinlenYok kuzum şükür herşey yolunda , kızım çok kalmak istedi teyzesini çok sever kızıma kalsa 7/24 kalcak burda
Canımm günaydın poğaça hazırlıyorum ben mayaladım bekliyo beni pankek yapıcam yumurta piyazı yetr bu kadar ben uykusuz bi anneyimGunaydin kizlarrr
Bende erkenciyim bu sabah kahvaltiya neler var yazin bakimm
Ohoo uykusuz halinle boyle bi kahvalti hazirliyosan normal halinle neler yaparsn bilemedim bak yumurta piyazi dedin canim cekti olabilir bende yapabilirim. Patates kizartirim birde belki yeter ben uykusunu almis bir anneyimCanımm günaydın poğaça hazırlıyorum ben mayaladım bekliyo beni pankek yapıcam yumurta piyazı yetr bu kadar ben uykusuz bi anneyim
Kahvaltı hazırlamayı çok severim ben ama sofra toplamaktan nefret ederim. Hele o çıkan bulaşıkOhoo uykusuz halinle boyle bi kahvalti hazirliyosan normal halinle neler yaparsn bilemedim bak yumurta piyazi dedin canim cekti olabilir bende yapabilirim. Patates kizartirim birde belki yeter ben uykusunu almis bir anneyim
Sorma sorma suan hazirladim bende yayila yayilaa yiyecegiz insallah sonrasi Allah kerimKahvaltı hazırlamayı çok severim ben ama sofra toplamaktan nefret ederim. Hele o çıkan bulaşık
Şuan ben mutfak toplama aşamasınayım bir saate çıkarımSorma sorma suan hazirladim bende yayila yayilaa yiyecegiz insallah sonrasi Allah kerim
Kolay gelsin cnm biz yedik cay faslina gectik masayi arkama bakmadan terkettim smdilikŞuan ben mutfak toplama aşamasınayım bir saate çıkarım
Oh ohj afiyet olsun
Sağol canım bi tepsiler kaldı benim şükürOh ohj afiyet olsun
Bende kalkacagm bucukta aman basina gecince 5 dk da hallolurSağol canım bi tepsiler kaldı benim şükür