- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.362
İyiyim çok şükür sen nasılsınNasılsın meliscim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür sen nasılsınNasılsın meliscim
Ellerine sağlık canım ben de film izliyorum bir yandan da bir yere yazdığım bir yoruma gelen dislike Lara şaşkınlıkla bakıyorum görümce olarak yengemden saygı beklerim yazmışım kendisinden şahsım adına beklentilerimi yazmışım aboo dislike Lara doyamadım halbuki yengeme ailesinden daha çok biz ablalık yapmışız ve ona en çok ben arka çıkmışım insanlar çok önyargılıŞuan temizlik le uğraşıyorum bitince oturup sohbete başlıcam sen neler yapıyorsun bakalım
Bebelerle savaştayım
Şu beğenmedim atanı vurasım geliyor sana mı sorduk ya benim fikrim sana ne olurEllerine sağlık canım ben de film izliyorum bir yandan da bir yere yazdığım bir yoruma gelen dislike Lara şaşkınlıkla bakıyorum görümce olarak yengemden saygı beklerim yazmışım kendisinden şahsım adına beklentilerimi yazmışım aboo dislike Lara doyamadım halbuki yengeme ailesinden daha çok biz ablalık yapmışız ve ona en çok ben arka çıkmışım insanlar çok önyargılı
Yaramazlık peşindeler miBebelerle savaştayım
Öffff hiç durmuyolar ki melike... o kadar yoruldum kiYaramazlık peşindeler mi
İkinizde gülüüümBen mi o mu
Pirematüre doğanlar daha yaramaz oluyor canım senin ikiside küçük Allah yardımcın olsunÖffff hiç durmuyolar ki melike... o kadar yoruldum ki
Yorumu uzatıyor lar hiç cevap bile vermeye gerek yok ya birde burada çok rahat konuşuyorlar ya deli oluyorumBir de bilip bilmeden yani.. 2 cümle yazdım diye analist mi oldun? Nerden çözdün karakterimi
Allah Razı olsun canım bezdim vallaPirematüre doğanlar daha yaramaz oluyor canım senin ikiside küçük Allah yardımcın olsun
Amaaan takma canım isteyen istediğini söylesin o öyle dedi diye öyle mi oldunBir de bilip bilmeden yani.. 2 cümle yazdım diye analist mi oldun? Nerden çözdün karakterimi
Doğru söylüyorsun meliscim gözardı ettim zatenYorumu uzatıyor lar hiç cevap bile vermeye gerek yok ya birde burada çok rahat konuşuyorlar ya deli oluyorum
Biraz daha dayanıcan annelik kolsy mı canım yaAllah Razı olsun canım bezdim valla
Hayır cevap da yok sadece dislike hobi olsun diyeAmaaan takma canım isteyen istediğini söylesin o öyle dedi diye öyle mi oldun
Vallahi çok zor canım yaaBiraz daha dayanıcan annelik kolsy mı canım ya
En iyisi canımDoğru söylüyorsun meliscim gözardı ettim zaten
Karakter meselesiHayır cevap da yok sadece dislike hobi olsun diye