- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Tamam canım ben susuyorumMinnosprenses bakar mısın bence bu lira yaa kuruş diil. 1.608 mesela bakıyorum 1.609 oluyor. Demek lira bu yaa . Kusura bakma bu konuyu kapatıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ben susuyorumMinnosprenses bakar mısın bence bu lira yaa kuruş diil. 1.608 mesela bakıyorum 1.609 oluyor. Demek lira bu yaa . Kusura bakma bu konuyu kapatıyorum
Sen nasılsın ne yapıyorsunEvet canım
Inş canım allah gönlüne göre versin inş ❤Evet canım nasip olursa aynı iş bulamazsamda başka sektörden bakarım
Allah razı olsun canım benim çorba yarışmasına katıldın mıInş canım allah gönlüne göre versin inş ❤
Bence erken değilKizlar perdelerini falan yikayacam kirlentelrin kiliflarini falan sizce erken mi
Son haftaya bıraksam çok yoruldum dimiKizlar perdelerini falan yikayacam kirlentelrin kiliflarini falan sizce erken mi
Aynen canımSon haftaya bıraksam çok yoruldum dimi
Sağolasın canımKolay gelsin canım
o tablet yeri bikaç kere kapağı açılmamış tableti atmamış makineye yıkarken. Bende artık makinenin alt kısmına atıyorum tableti öyle yıkatıyoeum vallaHe kız o tablet yeri ıslak kalınca almıyı
Makine yıkıyor sonra bide deterjansız kısa sürede yıkıyorum
Nasıl olayım canım iyiyim bende evde zaman geçirmeye çalışıyorumSen nasılsın ne yapıyorsun
Evde çok hızlı gemiyorSağolasın canım
o tablet yeri bikaç kere kapağı açılmamış tableti atmamış makineye yıkarken. Bende artık makinenin alt kısmına atıyorum tableti öyle yıkatıyoeum valla
Nasıl olayım canım iyiyim bende evde zaman geçirmeye çalışıyorum
Dün o kadar is yaptım ki bugün dinlenme günümdeyim sadece uyusaydim da tam olacaktı bir o eksik işte. Neyse buna da şükürBen gidiyim evi kırklayım
Evet. Bende çAlışıyoken çok sıkılıyodum. Özellikle ofis çalışmasını hiç sevememiştim. Evlenince bıraktım işi. Şimdi bakıyorum pazartesi olmuş bi bakıyorum cumaEvde çok hızlı gemiyor
Bende dün o kadar yattımki bugün çok iş yapmam lazımdı sende bugün dinlen yapma iş her gün olmazki insanın arada mola vermesi gerek. Çocuklarla uykuda zor olur senin için. Uyku saatleri varmı belirli biDün o kadar is yaptım ki bugün dinlenme günümdeyim sadece uyusaydim da tam olacaktı bir o eksik işte. Neyse buna da şükür
Vardi daha bugüne kadar bugün yok o düzen.Evet. Bende çAlışıyoken çok sıkılıyodum. Özellikle ofis çalışmasını hiç sevememiştim. Evlenince bıraktım işi. Şimdi bakıyorum pazartesi olmuş bi bakıyorum cuma
Bende dün o kadar yattımki bugün çok iş yapmam lazımdı sende bugün dinlen yapma iş her gün olmazki insanın arada mola vermesi gerek. Çocuklarla uykuda zor olur senin için. Uyku saatleri varmı belirli bi
Kesin kesin onları bırakıp uyusan uyandığında ev ne olur acabaVardi daha bugüne kadar bugün yok o düzen.
Ben çok uyumak istedim ya ondan herhalde.
Öyle bir şansım var mı ki uyuyacağım diyorum .Kesin kesin onları bırakıp uyusan uyandığında ev ne olur acaba
Ahahah yaa olsun canım sağlıklı olsunlarda Akşam erkenden yatırır yatarsınÖyle bir şansım var mı ki uyuyacağım diyorum .
En küçükleri cekistiriyor uyuma benimle oyun oyna diyor
Daha simdi uyudu. Artik da ben uyuyamam.Ahahah yaa olsun canım sağlıklı olsunlarda Akşam erkenden yatırır yatarsın