- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Hoşbuldum canımmHoşbuldum canım sende hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldum canımmHoşbuldum canım sende hoşgeldin
Becerememiş
Sakin ol canım güneşi düşün sakinle☺Çok tatlısın. Bende iştah miştah kalmadı. Sınır bozucu bir sabahtı. Aslında ben bunun nesine bu kadar takıldıysam.
Ben çok severim. Çok şeyle de kombinliyorun hoşuma gidiyor. Ama bugün berbat yapmışım.Yulaf pek sevmem ama yumartalı yapınca yiyorum dene istersen
Sen yarilinca sufle gibi çikolata aktı konuyaHoşbuldum canımm
Hep sen mi bizi güldüreceksin Azıcık da ben seni güldüreyim dedimAhhahahahahahahah Allah seni alsın deyisine koptum
Aferin hiç boş durma herkese kur yap herkeseSen yarilinca sufle gibi çikolata aktı konuya
Asıl yapıyor mesela canımBen çok severim. Çok şeyle de kombinliyorun hoşuma gidiyor. Ama bugün berbat yapmışım.
Harikaymış pastaKızlar 6 nisan doğum günümüz konseptimiz safari pastamız böyle olcak nası kıyafet kaldı çok pahalı bulduklarım Eki Görüntüle 2809992
Miraç ayağıni burnumun içine sokmaya çalışıyor cebelleserek yazıyorumBen çok severim. Çok şeyle de kombinliyorun hoşuma gidiyor. Ama bugün berbat yapmışım.
Bi dahaki.sefere yeni kombin yapanBen çok severim. Çok şeyle de kombinliyorun hoşuma gidiyor. Ama bugün berbat yapmışım.
Benimde hoşuma gittiHarikaymış pasta
Ne iyi oluyor valla sağol cicegimHep sen mi bizi güldüreceksin Azıcık da ben seni güldüreyim dedim
Daha nelerMiraç ayağıni burnumun içine sokmaya çalışıyor cebelleserek yazıyorum
Kıyafet ne olcak fikrin ne canımBenimde hoşuma gitti
Ni demekkkk cikolatamNe iyi oluyor valla sağol cicegim
Yanlış mı oldu kiSen yarilinca sufle gibi çikolata aktı konuya
Netten buldum onları atayım da baya pahalı şeyler ya bi iki model başka buldum atayımKıyafet ne olcak fikrin ne canım