- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Ben hep sütte pişiriyorum. Eklediğim şeyler değişiyor. Yulaf + fıstık ezmesi + muz, yulaf + bal + muz, yulaf + bal + tarçın, yulaf + elma + bal + tarçın, yulaf + kakao + balAsıl yapıyor mesela canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep sütte pişiriyorum. Eklediğim şeyler değişiyor. Yulaf + fıstık ezmesi + muz, yulaf + bal + muz, yulaf + bal + tarçın, yulaf + elma + bal + tarçın, yulaf + kakao + balAsıl yapıyor mesela canım
Pasta çok güzel görünüyor canımKızlar 6 nisan doğum günümüz konseptimiz safari pastamız böyle olcak nası kıyafet kaldı çok pahalı bulduklarım Eki Görüntüle 2809992
Netten buldum onları atayım da baya pahalı şeyler ya bi iki model başka buldum atayım
Aaah miraç aaahMiraç ayağıni burnumun içine sokmaya çalışıyor cebelleserek yazıyorum
Ben sütten nefret ederim deBen hep sütte pişiriyorum. Eklediğim şeyler değişiyor. Yulaf + fıstık ezmesi + muz, yulaf + bal + muz, yulaf + bal + tarçın, yulaf + elma + bal + tarçın, yulaf + kakao + bal
Aslında kendin de bir şeyler yaratabilirsin illa kostüme gerek yokNetten buldum onları atayım da baya pahalı şeyler ya bi iki model başka buldum atayım
-Adel- pasta guzel bebegim
Bizimde güzel olur inşallahPasta çok güzel görünüyor canım
Kurabiyesini yap yulafın tüketmek istiyorsanBen sütten nefret ederim de
İnşallah canım ilk doğum günü müBizimde güzel olur inşallah
Kızzz sütten nefret edilir miiBen sütten nefret ederim de
Evlat işte mecbur sevicezMiraç ayağıni burnumun içine sokmaya çalışıyor cebelleserek yazıyorum
Öyle tabi ama bulunduğum ye sıkıntı pek aradığımı bulamıyorum yaAslında kendin de bir şeyler yaratabilirsin illa kostüme gerek yok
Evet ilk yaş günümüzİnşallah canım ilk doğum günü mü
Uzun ömürleri olsunEvet ilk yaş günümüz
Amin inşallah canım tüm yavrularımızUzun ömürleri olsun
Bekle geliyorumÖyle tabi ama bulunduğum ye sıkıntı pek aradığımı bulamıyorum ya
şu papuclu olan 250 270 fiyatı Eki Görüntüle 2810009
Bunlardan düşünüyorum bulursam Eki Görüntüle 2810010 Eki Görüntüle 2810011
BekliyorumBekle geliyorum
Ben bu tulumun kırmızısınu miraca giydirmistim kırmızı papyonla beraber bu çok şık duruyor ama çocuklarda canlı renkler çok şirin ve neşeli duruyor. Fotoğraflarda da ben burdayım diyorÖyle tabi ama bulunduğum ye sıkıntı pek aradığımı bulamıyorum ya
şu papuclu olan 250 270 fiyatı Eki Görüntüle 2810009
Bunlardan düşünüyorum bulursam Eki Görüntüle 2810010 Eki Görüntüle 2810011