- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adel beni tanidin mi
Papuçlu olandan mıBen bu tulumun kırmızısınu miraca giydirmistim kırmızı papyonla beraber bu çok şık duruyor ama çocuklarda canlı renkler çok şirin ve neşeli duruyor. Fotoğraflarda da ben burdayım diyor
Çok güzelmişÖyle tabi ama bulunduğum ye sıkıntı pek aradığımı bulamıyorum ya
şu papuclu olan 250 270 fiyatı Eki Görüntüle 2810009
Bunlardan düşünüyorum bulursam Eki Görüntüle 2810010 Eki Görüntüle 2810011
Tabiki canım tanımadım mı sandınAdel beni tanidin mi
Olabilir ya diyette kullanıyorumKurabiyesini yap yulafın tüketmek istiyorsan
Maalesef bana süt içirmek imkansızKızzz sütten nefret edilir mii
He vallahhhTabiki canım tanımadım mı sandın
Parası da güzel ama dimiAma
Çok güzelmiş
He yaaParası da güzel ama dimi
Şaşkın seni yaHe vallahhh
Bakma bende sevmem analik icirii minnosumMaalesef bana süt içirmek imkansız
Süsleri pastası magnet derken baya harcayacam elbiseye o kadar veremem yaHe yaa
Amannn öyle olsun kalbim var benim bide kirmizi begenmedim işaretimŞaşkın seni ya
Tanıyorum aşk olsun yani
Ben içemem balım kusarım ağzıma girse o derece 26 yaşındayım sütlaçta yemem hayattaBakma bende sevmem analik icirii minnosum
Oooo adel hanım burası neresi nerelerde takılıyorsun
Hepimizde var kalp delüAmannn öyle olsun kalbim var benim bide kirmizi begenmedim işaretim
Süsleri pastası magnet derken baya harcayacam elbiseye o kadar veremem ya
Baya pahalıymış aynen ya belki başka şeylere baksan bulursun uygunSüsleri pastası magnet derken baya harcayacam elbiseye o kadar veremem ya
Yeni açılmış hanım abla sizide çağırdımOooo adel hanım burası neresi nerelerde takılıyorsun
Yok yavrum ben o kadarda degilem sadece icmesini sevmem tatlisini corbasini yerim pis bogaz olunca hele su sira dahada bi düşkunleştim tatliyaBen içemem balım kusarım ağzıma girse o derece 26 yaşındayım sütlaçta yemem hayatta