- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
Ben yulafımı alıp geldim o sayılır mı?Kızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yulafımı alıp geldim o sayılır mı?Kızlaaar gelin artık buradan devam edelim. Müsait olan, kahvesini sütünü çayını alan gelsin
Şuan napıyosunuz acaba BEN İŞTEYİM VE ÇOK SIKILIYORUM
Herşey dahilben de çorbamı aldım da geldimBen yulafımı alıp geldim o sayılır mı?
Hoş buldum bebeğim neler yapıyorsunuz bakalimHoş geldin çokoom
Uykudan gözlerimi açamıyorum hava çok soğuk oğlum poğaça diye tutturdu ya Allah deyip mutfağa geçecem hem poğaça yapar hemde burayı takip ederimŞuan napıyosunuz acaba BEN İŞTEYİM VE ÇOK SIKILIYORUM
O kadar da kötü yapmışım ki civciv yemi gibi olmuş Allah affetsinHerşey dahilben de çorbamı aldım da geldim
Miss valla afiyet olsunuz bebişinle sanaEki Görüntüle 2809975
Keyif yapiyorum
Çocuklara yemek yedirecemŞuan napıyosunuz acaba BEN İŞTEYİM VE ÇOK SIKILIYORUM
Yazın seviyorum ben bunu ya bir de buzdolabında dondurulmuş muzdan dondurma yapma ya bayılıyorum yaz gelse de yesekO kadar da kötü yapmışım ki civciv yemi gibi olmuş Allah affetsin
Amin cnm cok saolMiss valla afiyet olsunuz bebişinle sana
çok kolay gelsin bende deli gibi açıktım yemeğin gelmesini bekliyorumÇocuklara yemek yedirecem
Afiyet olsun burda herşeyi paylaşmak da serbestUykudan gözlerimi açamıyorum hava çok soğuk oğlum poğaça diye tutturdu ya Allah deyip mutfağa geçecem hem poğaça yapar hemde burayı takip ederim
Ben yaz kış severim de burada cevap yetiştirmekle meşguldüm. O yüzden balını kakaosunu hiçbir şeyini düzgün ayarlayamamışım.Yazın seviyorum ben bunu ya bir de buzdolabında dondurulmuş muzdan dondurma yapma ya bayılıyorum yaz gelse de yesek
Sağol canım sana afiyet olsun şimdidençok kolay gelsin bende deli gibi açıktım yemeğin gelmesini bekliyorum
Afiyet olsun cnmBen yaz kış severim de burada cevap yetiştirmekle meşguldüm. O yüzden balını kakaosunu hiçbir şeyini düzgün ayarlayamamışım.
Ooo choco bebişim burdaymışTünaydın kızlaar renksizz yeriim
Tabiii onsuz ollmazOoo choco bebişim burdaymış
Acı çekerek yiyorumAfiyet olsun cnm