Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Aynı bennn
Ama ASSOSyal im sayesinde yeniyorum kız heves yaptım bakalım. Gerçi konusu açıldıkça kalbim pıtlıyo da geçecek oda geçecek
Bak bugün yrni katagori açılana kadsr bende öyleydim acaba ne gelecek diye merak ediyorsun o an hemen düşünmen gerekiyor tarif alman gerekiyor. Hele bide kazansan var yaa sen o zaman gör hevesi emeğinin karşılığını almak çok güzel

Hah işte orda patlak verebilirm birden konu açılınca heyecan yaparım yemek bulamazsam ya peki öyle bir durumda neveresteye sorsak. Desek ki ne yapcam bulamadım. Öneri sunuyor mu yoksa herkes kendi bulmak zorunda mı
Çok soruyorum hakkını helal et

Kesinlikle çok yardımcı oluyo,konu açılıyo sen hemen yazıyorsun ben katılacağım ama fikir yok diye o sana birsürü seçenek sunuyo, sen hangisini istersen onu aliyorsun tabiki soracaksın bebeğim

Kesinlikle çok yardımcı oluyo,konu açılıyo sen hemen yazıyorsun ben katılacağım ama fikir yok diye o sana birsürü seçenek sunuyo, sen hangisini istersen onu aliyorsun tabiki soracaksın bebeğim
Aa bu süpermiş zaten tarife karar verdikten sonra bi şekilde yapılır sunumu da orda baka baka geliştiririm herhalde
bebeklinick napıyon bacım niye yazmıyon

Aa bu süpermiş zaten tarife karar verdikten sonra bi şekilde yapılır sunumu da orda baka baka geliştiririm herhalde
bebeklinick napıyon bacım niye yazmıyon
Ben nevoşu sorularımla darliyorum sen düşün artık tarifi alınca kolay sonra hep araştırma zaten bebeğim senin hayal gücüne kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…