- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
50 krşSlm kızlar ; muhabbet yeri diye sorayım dedim
1.658 ile 1.608 arasındaki fark ne kadar acaba? 50 kuruş mu, 5 kuruş mu?
Bu da nerden çıktı sabah sabah error verdimSlm kızlar ; muhabbet yeri diye sorayım dedim
1.658 ile 1.608 arasındaki fark ne kadar acaba? 50 kuruş mu, 5 kuruş mu?
Kız geç kalıyorsun sohbete eeKız slm veriyom sohbet edelim diye kimse yok telefon elimde uyuya kalıyorum valla beni çok ozleyin
Çok sağol. 5 kuruş kabul edip, 1.500 tane aldığımın tanesinden 5 kuruş kâr ettiğimi hesapladım. Yani şöyle bak50 krş
Valla kusura bakma kardeş napayım matematiğim çok kötüBu da nerden çıktı sabah sabah error verdim
Valla minnoş ne yapayım zar zor yetisiyorum herşeye zatenKız geç kalıyorsun sohbete ee
Sen 50 krşla çarptın 0'05 le çarpÇok sağol. 5 kuruş kabul edip, 1.500 tane aldığımın tanesinden 5 kuruş kâr ettiğimi hesapladım. Yani şöyle bak
1.500*0,5 =750 dedi.
ben burada 5 kuruşla çarptım dimi ve 750 dediği 750 TL dimi? Yani 7.50 diil
Ben işlerden değil mi anne olunca ben bekar bekar takılıyorumValla minnoş ne yapayım zar zor yetisiyorum herşeye zaten
İki buçuk TL ediyo aman yaa. Hani 50 kuruştu bi arkadaş dediSen 50 krşla çarptın 0'05 le çarp
Sen ne hedqplıyoraun bakalımİki buçuk TL ediyo aman yaa. Hani 50 kuruştu bi arkadaş dedi
Benim matematiğim çok iyi değilde bu kolaydı sankiİki buçuk TL ediyo aman yaa. Hani 50 kuruştu bi arkadaş dedi
Evet ya yanlışlıkla kuruşluk almışımSen ne hedqplıyoraun bakalımcoin mi
Evet canım evim büyük onu temizliyorum bulaşık çamaşır herşey bende bı abla geliyordu eskiden artık oda gelemiyor ben tekim ama sizinle konuşmak çok iyi geliyorBen işlerden değil mi anne olunca ben bekar bekar takılıyorum
Allah kolaylık versin canımEvet canım evim büyük onu temizliyorum bulaşık çamaşır herşey bende bı abla geliyordu eskiden artık oda gelemiyor ben tekim ama sizinle konuşmak çok iyi geliyor
Öğrenirsin artık ben bulamadım coineEvet ya yanlışlıkla kuruşluk almışımamann
GunaydiinnnnGünaydın millet
Hadi biraz içimiz açılsın
Eki Görüntüle 2839989 Eki Görüntüle 2839990 Eki Görüntüle 2839991