Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Nassınız yiirumlar
İyiyiz kuzum Hoşgeldinn
Allah kimseyi karanlıkta bırakmasın bebegim

Bu adamın sana ne garezi var
Amin canım
Var var evet sağ salim atlatırız inşallah ramazanı
Kızlar Sahur hazirliyoeummmm kendime.durun geldim
Afiyet olsun kuzum suyumu içtim namazı kıldım uzandım bitti benimki
Sağlık olsun kuzu iyilik olsun, bizide unutma bu yarışmada ben yokum yarışmanın sonuçu neredeyse belli oldu zaten,ins proluk getirir canım iki hafta sonra pınar yarışması bitiyor proluklar verilir
Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesi

Allah kabul etsin kurabiyem

ASSOSyal Allah kabul etsin sekerim soğan suyumu içiyorum şuan .
İki dakikam var son

Sen bide katılınca gör her gelen oyu sayıyorsun

Balım sona soğan suyunu bırakmasaydın şimdi ağzında sası sası bi tat kalırsa
Şifalar olsun inşallah
Tadını çok seviyorum kuzum ama yine de yarım bardak kadar normal su diktim kafama hemen üstüne, çok tsekkur ederim uyarın için

Sen heyecan yaparsin ya hadi inş uzun süre gelmez pasta börek bence o yüzden sen araştırmalara başla ödevini çalış bari beybi
Yaa neden gelmez kız oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var hiç bakmamıştım o bölümlere

Deli ya kurabiye yarışmasında bende vardım şimdi sponsor yarışmaları haftalık oluyo, bir haftada sonuçlanıyor. Kk da düzenlendiğinde bir ay suresi oluyo başvuru ve yapma paylaşma sonuç. O yüzden uzuyo. Pınar mayısta bitiyo yeni kk yarışması haziranda başlar temmuza kadar sürer. O da yüksek ihtimal farklılık için pasta börek olmaz

Ya çok güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…