Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Benim katıların pek gözü dışarda olmuyor ama sıvıyi boşa tüketiyorum sanırım .
😂 1 saate bişey kalmıyor 😂😂😂😂
Aynen kuzum benim mesai başlamak için zorluyor kalk gidelim diyor🤣🤣🤣
Deli ya 😅 kurabiye yarışmasında bende vardım 😄 şimdi sponsor yarışmaları haftalık oluyo, bir haftada sonuçlanıyor. Kk da düzenlendiğinde bir ay suresi oluyo başvuru ve yapma paylaşma sonuç. O yüzden uzuyo. Pınar mayısta bitiyo yeni kk yarışması haziranda başlar temmuza kadar sürer. O da yüksek ihtimal farklılık için pasta börek olmaz🤷‍♀️
Yaa sen ne yaptın ki dur gidip bakayım adı neydi 😍
Oo baya uzunmuş onun süresi bakarsın o süreye kadar bende heyecanımı yenerim. Sanki canlı yayında tarif vercem bende ha🤣🤣
Şuan ki o doluluk hissiyatını sevmiyorum hiç :KK43::KK48::olamaz:
Bendeee😪😪

Aynen kuzum benim mesai başlamak için zorluyor kalk gidelim diyor🤣🤣🤣

Yaa sen ne yaptın ki dur gidip bakayım adı neydi 😍
Oo baya uzunmuş onun süresi bakarsın o süreye kadar bende heyecanımı yenerim. Sanki canlı yayında tarif vercem bende ha🤣🤣

Bendeee😪😪
Marmelatli kurabiye benimdi 🤗 canlı yayın yok yaptigin mamanın resmi var o kadar 🤣

Başladı bende 😂😂😂kolay gelsin hepimize
Aynen aynen 🤣🤣
Ilk katildigimda bende heyecanlandim ama sonra alışıyorsun, bu sefer oy almak istiyorsun kazanmak istiyorsun 🤗😄
Bende böylece kendimi sunum konusunda geliştirmiş olurum🤣😍
Boşluk dedin ya kız işte akşam üstü iyice boşa çıkıyor biran evvel doldurmak istiyoruz ama ezanı bekliyoruz🤣🤣 işte niye öyle arsa işlerine girdim bilmiyorum 🤣🤣çaktırma yola devam

Aynen aynen 🤣🤣

Bende böylece kendimi sunum konusunda geliştirmiş olurum🤣😍

Boşluk dedin ya kız işte akşam üstü iyice boşa çıkıyor biran evvel doldurmak istiyoruz ama ezanı bekliyoruz🤣🤣 işte niye öyle arsa işlerine girdim bilmiyorum 🤣🤣çaktırma yola devam
Insanları görünce sende yapma isteği uyaniyo zaten cazip fikirler arıyorsun 😍 öğreniyorsun 🤗

X