- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.332
Öğleden sonrada boşluk hissi daha zorŞuan ki o doluluk hissiyatını sevmiyorum hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğleden sonrada boşluk hissi daha zorŞuan ki o doluluk hissiyatını sevmiyorum hiç
Bu kiz beni oldurecekYa çok güldüm yaaa
Hahsaa aynen o zansnda bi bayılma geliyoÖğleden sonrada boşluk hissi daha zor
Aynen kuzum benim mesai başlamak için zorluyor kalk gidelim diyorBenim katıların pek gözü dışarda olmuyor ama sıvıyi boşa tüketiyorum sanırım .
1 saate bişey kalmıyor
Yaa sen ne yaptın ki dur gidip bakayım adı neydiDeli ya kurabiye yarışmasında bende vardım şimdi sponsor yarışmaları haftalık oluyo, bir haftada sonuçlanıyor. Kk da düzenlendiğinde bir ay suresi oluyo başvuru ve yapma paylaşma sonuç. O yüzden uzuyo. Pınar mayısta bitiyo yeni kk yarışması haziranda başlar temmuza kadar sürer. O da yüksek ihtimal farklılık için pasta börek olmaz
BendeeeŞuan ki o doluluk hissiyatını sevmiyorum hiç
Ya akşam üzeri iyice boşa çıkan alanlar alıcı da çıkmıyor akşama kadar bekliyoruz satılsın diyeÖğleden sonrada boşluk hissi daha zor
Marmelatli kurabiye benimdi canlı yayın yok yaptigin mamanın resmi var o kadarAynen kuzum benim mesai başlamak için zorluyor kalk gidelim diyor
Yaa sen ne yaptın ki dur gidip bakayım adı neydi
Oo baya uzunmuş onun süresi bakarsın o süreye kadar bende heyecanımı yenerim. Sanki canlı yayında tarif vercem bende ha
Bendeee
Dimi no panik no heyecanMarmelatli kurabiye benimdi canlı yayın yok yaptigin mamanın resmi var o kadar
Başladı bende kolay gelsin hepimizeAynen kuzum benim mesai başlamak için zorluyor kalk gidelim diyor
Ilk katildigimda bende heyecanlandim ama sonra alışıyorsun, bu sefer oy almak istiyorsun kazanmak istiyorsunDimi no panik no heyecan
Hiç anlamadımYa akşam üzeri iyice boşa çıkan alanlar alıcı da çıkmıyor akşama kadar bekliyoruz satılsın diye
Beyin yakan cumlelerHiç anlamadım
Başka yere mi yazacakti acaba dedim ama sen anladın ben error verdimBeyin yakan cumleler
Aynen aynenBaşladı bende kolay gelsin hepimize
Bende böylece kendimi sunum konusunda geliştirmiş olurumIlk katildigimda bende heyecanlandim ama sonra alışıyorsun, bu sefer oy almak istiyorsun kazanmak istiyorsun
Boşluk dedin ya kız işte akşam üstü iyice boşa çıkıyor biran evvel doldurmak istiyoruz ama ezanı bekliyoruz işte niye öyle arsa işlerine girdim bilmiyorum çaktırma yola devamHiç anlamadım
Insanları görünce sende yapma isteği uyaniyo zaten cazip fikirler arıyorsun öğreniyorsunAynen aynen
Bende böylece kendimi sunum konusunda geliştirmiş olurum
Boşluk dedin ya kız işte akşam üstü iyice boşa çıkıyor biran evvel doldurmak istiyoruz ama ezanı bekliyoruz işte niye öyle arsa işlerine girdim bilmiyorum çaktırma yola devam
Hadi uyuyalım hep beraber kk nın bi yarısı uyuyor öbür yarısı da banlanmış durumda
Seni de bu saatee böyle bir ikilemde bıraktık kuzu yaa ah bizi bizi
Bakalım bu çorbalar nası olacak nası fikirler gelecekInsanları görünce sende yapma isteği uyaniyo zaten cazip fikirler arıyorsun öğreniyorsun
Şuan 13 kişi burdayizHadi uyuyalım hep beraber kk nın bi yarısı uyuyor öbür yarısı da banlanmış durumda
Insanları görünce sende yapma isteği uyaniyo zaten cazip fikirler arıyorsun öğreniyorsun
Çok stres olurum benBakalım bu çorbalar nası olacak nası fikirler gelecek