Doğru olanı yapıyorsun canımAyy bu fikri bı ben düşündüm sanıp utaniyodum
Ablamlara giderken sahiden cantama çikolata çubuk kraker filan dolduruyorum
Düşün ablama dahi ben acikiyorum deyip ikide bi dolabı açıp yiyemem
Heee burda bende görüyorum
Neden öyle yaptin ki okusaydın ya beybicanAkşam buldum dediğin konuyu gülüm ve girer girmez geri çıktımASSOSyal
Sen nasılsın bakalım tam bi kavuşamadık dün
Hee diyorum nerde bu kızNeden öyle yaptin ki okusaydın ya beybican
Sorma elektrik kesikti ulaşamadık beybi çok şükür bugüne iyiyim sen nasılsın
Patlayana kadar devamHee diyorum nerde bu kızgeçen ben tam lavaboya girdim gitti elektrik çok korkunçtu içeriye bi ışık tanesi bile süzecek yer yok Rabbim halimize şükürler olsun
Bende iyim su içiyorum. Kendime ölçü yapmıştım ama sağolsun kocam şişenin üstünü tekrar doldurdune kadar daha içmem lazım bilemedim sanırım patlamak üzereyim
Allah kimseyi karanlıkta bırakmasın bebegimHee diyorum nerde bu kızgeçen ben tam lavaboya girdim gitti elektrik çok korkunçtu içeriye bi ışık tanesi bile süzecek yer yok Rabbim halimize şükürler olsun
Bende iyim su içiyorum. Kendime ölçü yapmıştım ama sağolsun kocam şişenin üstünü tekrar doldurdune kadar daha içmem lazım bilemedim sanırım patlamak üzereyim
Beybiii nerelerdesin sen görünmedinNassınız yiirumlar
Ay sorma yaaBeybiii nerelerdesin sen görünmedinbiz iyiyiz sen nörün
Heee burda bende görüyorum
Kızlar Sahur hazirliyoeummmm kendime.durun geldim
Sağlık olsun kuzu iyilik olsun, bizide unutmaAy sorma yaagün bana yetmez oldu gün içerisinde buraya uğruyorum dua topiklerinde ki görevimi öğrenip geri çıkıyorum . Ama iyiyim çok şükür kız sen yarışmaya katılmış mıydın? Bu sefer nokta atışı yapmışım oy verdiğim her iki menüde başa baş gidiyor
Kaçamazsın yakalarizKızlar Sahur hazirliyoeummmm kendime.durun geldim
Yetistiremiyordum az kalsın.Kaçamazsın yakalarizafiyet olsun canım
Yok aklıma geliyorsunuzSağlık olsun kuzu iyilik olsun, bizide unutmabu yarışmada ben yokum yarışmanın sonuçu neredeyse belli oldu zaten,ins proluk getirir canım iki hafta sonra pınar yarışması bitiyor proluklar verilir