- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebek sen napiyon ,sen niye uyumadınAllah kabul etsin kızlar
Ezan okunuyor ben kaçar.Bende namazı bekliyorum az kaldı canısı
Allah kabul etsin canım görüşmek üzere ❤Ezan okunuyor ben kaçar.
Namazımı kılıp uyurum. Gündüz görüşürüz ❤
Uyumam ki ben sahuru filan yapıp birazda oyalanip sonra uyuyorum .Sağol bebek sen napiyon ,sen niye uyumadın
Sadakatsizi izliyorumSağol bebek sen napiyon ,sen niye uyumadın
Bende ekşınlı bi konu olursa belkiBazen duramıyorum baxem iyi oluyo canısı
Uyudu muUyudun mu diye sor
Allah kabul etsin canımEzan okunuyor ben kaçar.
Namazımı kılıp uyurum. Gündüz görüşürüz ❤
Allah sabır versin bacım fragman çok fena derini boğasım geliyorSadakatsizi izliyorum
Her yer derin kayniyorBende ekşınlı bi konu olursa belki
Uyudu mu
Allah kabul etsin canım
Allah sabır versin bacım fragman çok fena derini boğasım geliyor
Aman sorma kız ben youtube den TV de yayınlandığı gün izlemeye tahammül edemem en azından youtube de sardırıyorum derinin sahneleriHer yer derin kayniyor
Sen benden de uykusuzUyumam ki ben sahuru filan yapıp birazda oyalanip sonra uyuyorum .
Iyi uykular balım ❤bebeklinick ben uyuyorum kuzum tutamıyorum kendimi
İyi uykular canımIyi uykular balım ❤
Iyi uykular canım bende kaciyom ❤
Benim için bu sene olmaz ama sizler için inşallah bu sene bitmeden o müjdeli haberi alırsınız bitanelerimBelki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.
Kim bilir
ASSOSyal Catlak-kurabiye Minnosprenses
Sağol canım benim galiba iğne kullanacamMaşallah hepsini okuya bildim
cevizli tarcinli kek iğne aylık yapılıyor canım kuzenimden biliyorum fakat iğne kilo aldırıyor onun yerine bir kadındoğumcu ile görüş uyanacak çekinerek birşey yok bak 3 tane çocuk var artık mutlaka girmişsindir kadın doğuma kız ben bekarım bak bunu konuşmaya uyanmam bende düğünümde sonra gidicem benim troitim var hem onu kontrol etsinler hemde bu korunma yöntemlerini öğrenicem
Sağlık ocağında vuruyorlar canım gidip vurdurabilirsinSağol canım benim galiba iğne kullanacam