Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Tobe estağfurullah 🤷‍♀️
Sosyalcim ben doktora gittim spiral taktırmak için doktor önermesi hap kullanmayı unutuyorum prezervatif ennnn nefret ettiğim şey geri çekerek korunuyoruz çok afedersiniz böyle hamile kalınır mı yaa çok takıyorum kafama size sorayım dedim

Bence o dünyanın en güzel şekli 🥰 bende bir ara isteyip istemediğimi anlayamadım ama burada hamişleri gördükçe aslında istediğimi fark ettim ve yeniden mücadele etmeye karar verdim. Ha nasiptir olur olmaz ama ben onu ısrarla çağırcam bigün oda dayanamayıp gelecek😍😍🥰🥰
Eee deniyor musun
Ne guzelll o kararı verebilmis olman 😍😍😍
Napiyosun peki pkosla mücadele etmeni gerektirecek bı durum var mı ? Bazıları pkosluda olsa sorunsuzca gebe kalıyor

Aman sorma kız senede 2 kez felan adet olurum🤷‍♀️ şimdi yine 1 aya yakın geçti üstünden gelmedi bende sesleniyorum ramazan bitsin de tarlusal var onu kullanıyorum ben gelsin diye
Çok çok geçmiş olsun canım
Yasminle ben hem korunuyor hemde düzenli adet görüyordum
Sende yaramadı mı ?

Sosyalcim ben doktora gittim spiral taktırmak için doktor önermesi hap kullanmayı unutuyorum prezervatif ennnn nefret ettiğim şey geri çekerek korunuyoruz çok afedersiniz böyle hamile kalınır mı yaa çok takıyorum kafama size sorayım dedim
Canim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde evet hamile kalabilirsin. Eskiden evet çok kullanılmış bu yontemler yokken ama suan bir sürü seçenek var. Spermin bir tanesinin bile kacmasi yeterli hamilelik için, tamamına gerek yok. O yüzden dikkatli olmalısın canım 🤦‍♀️🤷‍♀️

Eee deniyor musun
Ne guzelll o kararı verebilmis olman 😍😍😍
Napiyosun peki pkosla mücadele etmeni gerektirecek bı durum var mı ? Bazıları pkosluda olsa sorunsuzca gebe kalıyor
4 yıl olacak evlenelim 3 negatif alışamam var tabi iğneler ilaçlar felan da ama çatlamıyor yumurtalar. Sıra tüp bebekte işte ramazan bittikten sonra başlıcaz bakalım ona da. Benimki inatçı biraz ama beslenme ve spor çok önemli bizde. 🤦‍♀️🤦‍♀️Bende dikkat etmiyorum maalesef yoruldum diyetlerden

Canim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde evet hamile kalabilirsin. Eskiden evet çok kullanılmış bu yontemler yokken ama suan bir sürü seçenek var. Spermin bir tanesinin bile kacmasi yeterli hamilelik için, tamamına gerek yok. O yüzden dikkatli olmalısın canım 🤦‍♀️🤷‍♀️
Çok takıyorum kafama ne yapsam ki acaba

Çok çok geçmiş olsun canım
Yasminle ben hem korunuyor hemde düzenli adet görüyordum
Sende yaramadı mı ?
Evlendikten sonra hiç kullanmadım doğum kontrol hapı 🤷‍♀️
Aynen katılıyorum canım cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek dikkat et

4 yıl olacak evlenelim 3 negatif alışamam var tabi iğneler ilaçlar felan da ama çatlamıyor yumurtalar. Sıra tüp bebekte işte ramazan bittikten sonra başlıcaz bakalım ona da. Benimki inatçı biraz ama beslenme ve spor çok önemli bizde. 🤦‍♀️🤦‍♀️Bende dikkat etmiyorum maalesef yoruldum diyetlerden
Ablam ve arkadaşı 7 senelik evliyken ...(ikiside pkos)
Bel kasik çektirdiler bursa da ... Tutup çekmişler bildiğin belden.
Ve hem o kız hem ablam ertesi ay peşpeşe hamile kaldılar..bilmeni istedim alternatifi.

Bide iğne mi oluyordu sanki 3 ayda bir yaptırılıyordu. Bekarken birinden duymuştum ama bilmiyorum var mı öyle bişey diğer korunma yöntemlerini araştır bakalım
Var öyle niseuly ama cesaret edemiyorum ki ben çok tirsagim lanet gelsin bana

Geri çekilme yöntemi 🥺🥺🥺korunma yöntemi değil ki.
Gebe kalabilirsin böyle :KK43:

Ablam ve arkadaşı 7 senelik evliyken ...(ikiside pkos)
Bel kasik çektirdiler bursa da ... Tutup çekmişler bildiğin belden.
Ve hem o kız hem ablam ertesi ay peşpeşe hamile kaldılar..bilmeni istedim alternatifi.
Yaa bi kaç kişide duydum ama doğru düzgün yapan birini bulmam lazım yoksa bende fıtık başlangıcı var cesaret edemedim valla🤷‍♀️
Var öyle niseuly ama cesaret edemiyorum ki ben çok tirsagim lanet gelsin bana
Kız deme öyle kendin için güzel temennilerde bulun. O zaman ilacını düzenli alcan. Ben düzenli ilaç kullandığım zaman alarm kuruyorum sende saatinden 5 dk öncesine alarm kur

Yaa bi kaç kişide duydum ama doğru düzgün yapan birini bulmam lazım yoksa bende fıtık başlangıcı var cesaret edemedim valla🤷‍♀️

Kız deme öyle kendin için güzel temennilerde bulun. O zaman ilacını düzenli alcan. Ben düzenli ilaç kullandığım zaman alarm kuruyorum sende saatinden 5 dk öncesine alarm kur
Belki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.
Kim bilir
ASSOSyal ASSOSyal Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye Minnosprenses Minnosprenses

X