- 28 Haziran 2011
- 59.176
- 149.350
Aynen bebeğimClife mi güzellik ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bebeğimClife mi güzellik ?
NaletHakikaten neymiş böyle ya herkese dadanmis
Ekşın severizNalin sor mu diyim sorma mı diyim tırstım gı gece gece ekşınlı bişey değildir inşallah
Sosyalcim ben doktora gittim spiral taktırmak için doktor önermesi hap kullanmayı unutuyorum prezervatif ennnn nefret ettiğim şey geri çekerek korunuyoruz çok afedersiniz böyle hamile kalınır mı yaa çok takıyorum kafama size sorayım dedimTobe estağfurullah
Kizi korkuttuk soramayacak zat-ıNalin sor mu diyim sorma mı diyim tırstım gı gece gece ekşınlı bişey değildir inşallah
Aman sorma kız senede 2 kez felan adet olurum şimdi yine 1 aya yakın geçti üstünden gelmedi bende sesleniyorum ramazan bitsin de tarlusal var onu kullanıyorum ben gelsin diyeHakikaten neymiş böyle ya herkese dadanmis
Eee deniyor musunBence o dünyanın en güzel şekli bende bir ara isteyip istemediğimi anlayamadım ama burada hamişleri gördükçe aslında istediğimi fark ettim ve yeniden mücadele etmeye karar verdim. Ha nasiptir olur olmaz ama ben onu ısrarla çağırcam bigün oda dayanamayıp gelecek
Çok çok geçmiş olsun canımAman sorma kız senede 2 kez felan adet olurum şimdi yine 1 aya yakın geçti üstünden gelmedi bende sesleniyorum ramazan bitsin de tarlusal var onu kullanıyorum ben gelsin diye
Canim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde evet hamile kalabilirsin. Eskiden evet çok kullanılmış bu yontemler yokken ama suan bir sürü seçenek var. Spermin bir tanesinin bile kacmasi yeterli hamilelik için, tamamına gerek yok. O yüzden dikkatli olmalısın canımSosyalcim ben doktora gittim spiral taktırmak için doktor önermesi hap kullanmayı unutuyorum prezervatif ennnn nefret ettiğim şey geri çekerek korunuyoruz çok afedersiniz böyle hamile kalınır mı yaa çok takıyorum kafama size sorayım dedim
4 yıl olacak evlenelim 3 negatif alışamam var tabi iğneler ilaçlar felan da ama çatlamıyor yumurtalar. Sıra tüp bebekte işte ramazan bittikten sonra başlıcaz bakalım ona da. Benimki inatçı biraz ama beslenme ve spor çok önemli bizde. Bende dikkat etmiyorum maalesef yoruldum diyetlerdenEee deniyor musun
Ne guzelll o kararı verebilmis olman
Napiyosun peki pkosla mücadele etmeni gerektirecek bı durum var mı ? Bazıları pkosluda olsa sorunsuzca gebe kalıyor
Çok takıyorum kafama ne yapsam ki acabaCanim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde evet hamile kalabilirsin. Eskiden evet çok kullanılmış bu yontemler yokken ama suan bir sürü seçenek var. Spermin bir tanesinin bile kacmasi yeterli hamilelik için, tamamına gerek yok. O yüzden dikkatli olmalısın canım
Evlendikten sonra hiç kullanmadım doğum kontrol hapıÇok çok geçmiş olsun canım
Yasminle ben hem korunuyor hemde düzenli adet görüyordum
Sende yaramadı mı ?
Aynen katılıyorum canım cevizli tarcinli kek dikkat etCanim geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu şekilde evet hamile kalabilirsin. Eskiden evet çok kullanılmış bu yontemler yokken ama suan bir sürü seçenek var. Spermin bir tanesinin bile kacmasi yeterli hamilelik için, tamamına gerek yok. O yüzden dikkatli olmalısın canım
Bide iğne mi oluyordu sanki 3 ayda bir yaptırılıyordu. Bekarken birinden duymuştum ama bilmiyorum var mı öyle bişey diğer korunma yöntemlerini araştır bakalımÇok takıyorum kafama ne yapsam ki acaba
Ablam ve arkadaşı 7 senelik evliyken ...(ikiside pkos)4 yıl olacak evlenelim 3 negatif alışamam var tabi iğneler ilaçlar felan da ama çatlamıyor yumurtalar. Sıra tüp bebekte işte ramazan bittikten sonra başlıcaz bakalım ona da. Benimki inatçı biraz ama beslenme ve spor çok önemli bizde. Bende dikkat etmiyorum maalesef yoruldum diyetlerden
Var öyle niseuly ama cesaret edemiyorum ki ben çok tirsagim lanet gelsin banaBide iğne mi oluyordu sanki 3 ayda bir yaptırılıyordu. Bekarken birinden duymuştum ama bilmiyorum var mı öyle bişey diğer korunma yöntemlerini araştır bakalım
Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil ki.Sosyalcim ben doktora gittim spiral taktırmak için doktor önermesi hap kullanmayı unutuyorum prezervatif ennnn nefret ettiğim şey geri çekerek korunuyoruz çok afedersiniz böyle hamile kalınır mı yaa çok takıyorum kafama size sorayım dedim
Yaa bi kaç kişide duydum ama doğru düzgün yapan birini bulmam lazım yoksa bende fıtık başlangıcı var cesaret edemedim vallaAblam ve arkadaşı 7 senelik evliyken ...(ikiside pkos)
Bel kasik çektirdiler bursa da ... Tutup çekmişler bildiğin belden.
Ve hem o kız hem ablam ertesi ay peşpeşe hamile kaldılar..bilmeni istedim alternatifi.
Kız deme öyle kendin için güzel temennilerde bulun. O zaman ilacını düzenli alcan. Ben düzenli ilaç kullandığım zaman alarm kuruyorum sende saatinden 5 dk öncesine alarm kurVar öyle niseuly ama cesaret edemiyorum ki ben çok tirsagim lanet gelsin bana
Belki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.Yaa bi kaç kişide duydum ama doğru düzgün yapan birini bulmam lazım yoksa bende fıtık başlangıcı var cesaret edemedim valla
Kız deme öyle kendin için güzel temennilerde bulun. O zaman ilacını düzenli alcan. Ben düzenli ilaç kullandığım zaman alarm kuruyorum sende saatinden 5 dk öncesine alarm kur
İnşallah canım benim seni de eklerim dualarıma. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirebilmeyi nasip etsin inşallahBelki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.
Kim bilir
ASSOSyal Catlak-kurabiye Minnosprenses