- 28 Haziran 2011
- 59.176
- 149.350
Ins canim allah büyük neden olmasın ❤Belki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.
Kim bilir
ASSOSyal Catlak-kurabiye @Minnosmeliss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins canim allah büyük neden olmasın ❤Belki birlikte alırız birbirimizin gebelik haberlerini.
Kim bilir
ASSOSyal Catlak-kurabiye @Minnosmeliss
Iyi uykular canımcim ❤Ben yatıyorum gülüm uyumaya karar verdikduramadık hayırlı geceler
İnşallah sahura uyanabilirz
Evet canım aile hekimine git onunla konuş, iğne hakkında bilgi al. Iğne daha garanti olabilir senin için, hapı unutursun ama iğne unutulmaz . Kesinlikle çok dikkat etmelisin bu bir yöntem değil.Var öyle niseuly ama cesaret edemiyorum ki ben çok tirsagim lanet gelsin bana
İyi gecelerBen yatıyorum gülüm uyumaya karar verdikduramadık hayırlı geceler
İnşallah sahura uyanabilirz
Ooo uyanmış bizim kizHayırlı sahurlar beybiler
Aman sorma kuzum ya zor uyandık neyse yemeği yedik kaç dk var diye bi baktık 41 dk hızlı yemişizOoo uyanmış bizim kiz
Mecbur bekleyeceksin sen beybi eritirsinAman sorma kuzum ya zor uyandık neyse yemeği yedik kaç dk var diye bi baktık 41 dk hızlı yemişiz
Yok uyumadim bugunSen hiç uyumadınmmı
Anaa kız nası duruyon biz erken pes ettik akşam 1 di herhalde uyudukYok uyumadim bugun
Gelirler birazdan
Bazen duramıyorum baxem iyi oluyo canısıAnaa kız nası duruyon biz erken pes ettik akşam 1 di herhalde uyuduk
Uyudun mu diye sor
Iyi insan
Bende namazı bekliyorum az kaldı canısıSabah namazını bekliyorum. Aşk ❤