Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Içim açıldı resmenBana huzur veren fotoğraflar
Ben de öyleUyandık kk ya koştuk sen norun nurinko
Günaydınnnn bebitom mmHello hello helloo gunaydiiinnn
Günaydın nurumGünaydın
Ben iyiyim kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bugün biraz işlerim var bitirince gelirim yanınıza hepinizi kocaaaamaaaan öpüyorum
Valla anneler günü indirimden yararlanıp kendime fincan ve yatak örtüsü bakıyorumNapiyonuz?
Sorma kız bende güya öğlene kadar uyuyacaktım sen niye uyandın bakim gece de uyumadınIyiyim kurbisim senden naber niye uyumadım diye kendime kıziyorum şuan
Tamam canım kolay gelsinBen iyiyim kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bugün biraz işlerim var bitirince gelirim yanınıza hepinizi kocaaaamaaaan öpüyorum
Ruhum okudum ya gıGünaydın nurum
Deme hangi siteden bakıyon?Valla anneler günü indirimden yararlanıp kendime fincan ve yatak örtüsü bakıyorum
Sorma kız bende güya öğlene kadar uyuyacaktım sen niye uyandın bakim gece de uyumadın
Tamam canım kolay gelsin
Ben selamsiz direkt daldim ya neyseHello hello helloo gunaydiiinnn
Kızla vakit gecirip 1 gömlek utulerim.Napiyonuz?
Günaydın canım unutma bizi arada uğraBen de iyiyim.
Havalar da iyi.
Moralimizi biraz hava düzeltiyor :)
Buraya uğramayı unutmusum :) Forumda baya kafam karışıyor ya, oraya yaz buraya yaz derkene
Hepsiburada dan baktım sonra oradaki english home ürünü kendi sitesinde daha uygunmuş ona baktım. Şimdi eşimin uyanmasını bekliyorum karar verelim alcamDeme hangi siteden bakıyon?
Öğleden sonra uyuyabilirsen dene bakalım gündüz uykusu da çok tatlı olurArada esiyorlar bana kurbisim Catlak-kurabiye
İnşallah canim karasız kaldim ama bakalımBayram sonrası hemen git sağlık ocağına canım erteleme
Uyku durumuna göre bakacaguk artıkın beybimÖğleden sonra uyuyabilirsen dene bakalım gündüz uykusu da çok tatlı olur
Nereye tasinacaksiniz?Kızla vakit gecirip 1 gömlek utulerim.
Bilgisayar oynayip Kur'an okuyasim var.
Goca kişisi de evin bi yerlerine baksa da yavastan toparlansa. Taşınacaz biz.