Bakıyorum tabi konulara hakim olayımÖyle beğeni ata ata geldiğinde ben geriliyorum bı nedense
Hee valize sığmadı napim dökülüp saçılıyordu yolda aman dedim siz durun ben gideyimPehhhho kadar okudun dumduk okudun mu yani
Hahah yazdıklarınızı içimden cevaplaya cevaplaya geldimGelmişe geçmişe söylenmeden gel
Iyi yapmissin gec geldin ya beybiHee valize sığmadı napim dökülüp saçılıyordu yolda aman dedim siz durun ben gideyim
Uyumakla uyumamak arasında kararsız kaldık sahura kadar duralım dedik ama bakalımIyi yapmissin gec geldin ya beybi
Belki de hayatımı ona göre sekillendirecek olmak, rahatimi bozmak istemeyisim filanHayat, yasam şartları, cevrede görduklerin .. hepsi etkiliyor bence. Çünkü büyük bir karar bir insan dünyaya getirmek, ona yetebilmek bu sartlarda canım
Gerçi pkos da var bendeHayat, yasam şartları, cevrede görduklerin .. hepsi etkiliyor bence. Çünkü büyük bir karar bir insan dünyaya getirmek, ona yetebilmek bu sartlarda canım
Olabilir canım herşey olabilir, sadece senle alakalı değil yani tüm şartlar etkiliyoBelki de hayatımı ona göre sekillendirecek olmak, rahatimi bozmak istemeyisim filan
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım tez zamanda, pko herkesin belası .Bi macun var ya ondan al ,plo için etkili ve hamilelik için. Çocuk düşündüğün zamanGerçi pkos da var bende
Belki de ha deyince olmayacak bebecik
Bence o dünyanın en güzel şekliBelki de hayatımı ona göre sekillendirecek olmak, rahatimi bozmak istemeyisim filan
Aferin benim kuzuma yaaBence o dünyanın en güzel şeklibende bir ara isteyip istemediğimi anlayamadım ama burada hamişleri gördükçe aslında istediğimi fark ettim ve yeniden mücadele etmeye karar verdim. Ha nasiptir olur olmaz ama ben onu ısrarla çağırcam bigün oda dayanamayıp gelecek
Ah kuzum sende mi adetim gecikti diyince aklıma gelmişti. Bende de varGerçi pkos da var bende
Belki de ha deyince olmayacak bebecik
Buralardayım şimdilik aniden gidersem uyumuşumdur
Tobe estağfurullahKizlar ben bişey soracam ama utanıyorum
On kişiden dokuzuAh kuzum sende mi adetim gecikti diyince aklıma gelmişti. Bende de var
Clife mi güzellik ?Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım tez zamanda, pko herkesin belası .Bi macun var ya ondan al ,plo için etkili ve hamilelik için. Çocuk düşündüğün zaman
Nalin sor mu diyim sorma mı diyim tırstım gıTobe estağfurullah
Ah kuzum sende mi adetim gecikti diyince aklıma gelmişti. Bende de var