Ben on bir yıllık evliyim canımBenim gibi karisiksin sende anlıyorum seni .
Ne kadarlık evlisin
5 yıldan önce de çok erken gibiyinede sene sonu gibi düşünücem sanırım ben.
Eylül Ekim Kasım gibi muhtemelen Kasım'da başlarım.
Allah ne zaman nasip ederse artık ondan sonra da :)
Ama şu kadarını söyleyeyim, hamile kalıp kalıp kucağına alamamak da büyük bir acı .. rabbim sağlıklı bir evlat,gebelik ve doğum nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım benim, inşallah çok büyük ❤
Aynen canım çok haklısın, herkesin şu hayatta bir sınavı var. Allah kolaylastirsin sınavımızı inşAma şu kadarını söyleyeyim, hamile kalıp kalıp kucağına alamamak da büyük bir acı .. rabbim sağlıklı bir evlat,gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımAynen canım çok haklısın, herkesin şu hayatta bir sınavı var. Allah kolaylastirsin sınavımızı inş❤
Amin canım benimBen on bir yıllık evliyim canım
Allah aratmadan nasip etsin inş kuzum, gönlüne göre versin inş❤
Canim sen yenimi karar vereceksin çocuk ıçinAmin canım benim
SaklanmisYooo buradaaaASSOSyal
Aslında veremiyorumCanim sen yenimi karar vereceksin çocuk ıçin
Teşekkür ederim canımCaanim senin ikizler doğal yollami yoksa tüp bebklemi rabbimsag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahLaRisaCca
Öyle beğeni ata ata geldiğinde ben geriliyorum bı nedense
Hayat, yasam şartları, cevrede görduklerin .. hepsi etkiliyor bence. Çünkü büyük bir karar bir insan dünyaya getirmek, ona yetebilmek bu sartlarda canımAslında veremiyorum
Yani bugün olsun bari diyorum
Yarın Allah'ım ne çocuğu ya hayatimi cehennem etmeye mi derken buluyorum kendimi .
Neden gel gitliyim bilmem
Geçmişimizi kurcaliyor şuanÖyle beğeni ata ata geldiğinde ben geriliyorum bı nedense
PehhhhNaberinkooobu defa alıntı yok sadece ben varım