- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.300
Bir süreliğine kapattım ne yapalım böyle dursun bakalımBişey olmaz canım huzurunuz bozulmasın it kopuk yüzünden
Koş soğan suyundan medet umalimmmm.Off sorma aynı dert bendede var düşünüyorum
Çok büyük haksızlık yaNe yapayım asom zıtlaşmak istemiyorum 2 haftadır sürekli erkekler mesaj atıyor sosyal medyada adım bile kendi adım dğl. Sesli harfleri yok sürekli istek atıyorlar Red ediyorum tekrar atıyor bu kaçıncı
Istesem de olmuyo canım oyuzden çok mühim değilCanım sen çocuk istemiyor musun
Ise yariyo ama canımKoş soğan suyundan medet umalimmmm.
Bana hep yaramistir
Bende nefret ediyorum ama bir süre kapatacağımÇok büyük haksızlık yabu erkeklerden nefret ediyorum
Hiç yakıştıramadım sana nasıl umudunu kesersin hiç beklemedigin bı anda bebeğin gelecek sanaIstesem de olmuyo canım oyuzden çok mühim değil
Iyi yapmışsın canım birde böyle dene bakalımBende nefret ediyorum ama bir süre kapatacağım
Bende bilmiyorum istiyormuyum
Iyi uykular kuzum mucuk mucukBen uyku moduna geçiyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizleri
Allah rahatlık versin minnoşkoBen uyku moduna geçiyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizleri
Ins canım allah büyük tabiki, nasipHiç yakıştıramadım sana nasıl umudunu kesersin hiç beklemedigin bı anda bebeğin gelecek sana
İyi geceler canikommBen uyku moduna geçiyorum Allaha emanet olun öpüyorum sizleri
Umudu yitirmek değil Aslında garip bi duygu canımRabbimden umudunu yitirme canım.. yeri göğü yaradan Rabbim ol derse neler olmaz
Benim gibi karisiksin sende anlıyorum seni .Bende bilmiyorum istiyormuyum
Rabbim zahmetsizce tez vakitte nasip etsin inşallah canımUmudu yitirmek değil Aslında garip bi duygu canımallah büyük diyorum hep ,ona havale ediyorum. O me derse o olacak ❤
Allah razı olsun canım benim, inşRabbim zahmetsizce tez vakitte nasip etsin inşallah canım