- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
SüperrHayiiiiir
Nasılsın iyisin dimi sakinledi mi nişanlınBuradayım canımm
Ewt sonra ilişkimiz level atlayacakHerşeye alinacaksak nasıl ilişki kuracagizzzz.
Ben dedim ki hemşireye "beynime kadar sokma "tamam dedi
Süperr
Nasılsın iyisin dimi sakinledi mi nişanlın
Ewt sonra ilişkimiz level atlayacakdaha ben minnosu kaçırcam felan sen şahitlik yapcan mı onu de hele
Kız çok tırsıyorum hiç yaptırmadım ben yaptırana kadar başka ölçme metodu bulsalar
Vay be maşallah kız hele ondan uğramıyor buralaraUğrayayım dedim ama çok uykum geldi pek takilamicam sanırım.
Migrenben haberlerini alıyorum maşallah önce 2 cüz okumaya özeniyordum. Çıta bugün artmış 3 cüz nedir arkadaş?
Sırrı varsa bize de de.
Larii mesajı okurken sanki girdi o çubukKaçışın yok o çubuk beynine kadar sokulacak
Acıyor aciyor.O merhem buruniçine de iyi gelir ama çıban gibi birşeyse etki olur mu acaba? Kıl mı döndü acaba ya.. kız adamın canı acıyordur
Sakinleşti canımSüperr
Nasılsın iyisin dimi sakinledi mi nişanlın
Ewt sonra ilişkimiz level atlayacakdaha ben minnosu kaçırcam felan sen şahitlik yapcan mı onu de hele
Kız çok tırsıyorum hiç yaptırmadım ben yaptırana kadar başka ölçme metodu bulsalar
Uzanıyorum canım .Iyiyim kuzum şükür sen nasılsın
Daha iyisiniz dimi canımKızlar malum durumdan ben sahura kalkmıcam gelmezsem merak etmeyin
Evet canım sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım kapattımDaha iyisiniz dimi canım
Kızlar malum durumdan ben sahura kalkmıcam gelmezsem merak etmeyin
Kuzu yaaEvet canım sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım kapattım
Off sorma aynı dert bendede var düşünüyorumUzanıyorum canım .
İyiyim .
Soğan kaynattim bu ay biraz geciktim de müdahale etmeye çalışıyorum soğan ile
İccem simdi
Ne yapayım asom zıtlaşmak istemiyorum 2 haftadır sürekli erkekler mesaj atıyor sosyal medyada adım bile kendi adım dğl. Sesli harfleri yok sürekli istek atıyorlar Red ediyorum tekrar atıyor bu kaçıncıKuzu yaa
Bişey olmaz canım huzurunuz bozulmasın it kopuk yüzündenEvet canım sosyal medya hesaplarımı kapatmak zorunda kaldım kapattım
Bacım adet oldum napim kadir gecesine yetişe bilmek için her namazdan sonra parça parça okudum akşama kadarUğrayayım dedim ama çok uykum geldi pek takilamicam sanırım.
Migrenben haberlerini alıyorum maşallah önce 2 cüz okumaya özeniyordum. Çıta bugün artmış 3 cüz nedir arkadaş?
Sırrı varsa bize de de.
Canım sen çocuk istemiyor musunOff sorma aynı dert bendede var düşünüyorum