- 18 Kasım 2020
- 20.469
- 49.300
Teşekkür ederim larimmmAfiyet olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim larimmmAfiyet olsun canım benim
Ay yazık ya canı da acıyodur ha . Çıban mı acabaŞey icerden çıkmış .
Ama burnunu kocaman da sisirmis
Dış macununu burnunun içine sikmasi garip olur şimdi mentol koklaya koklaya kafayı bulur adam
.mantar gibi oldu burnu
Teşekkür ederimEllerine sağlık
Kahkaha attım emi Tamam unut sen macunu buzu deneŞey icerden çıkmış .
Ama burnunu kocaman da sisirmis
Dış macununu burnunun içine sikmasi garip olur şimdi mentol koklaya koklaya kafayı bulur adam
.mantar gibi oldu burnu
Bence burnuna kalem soksun tahta iyi geliyormuş desinKahkaha attım emi Tamam unut sen macunu buzu dene
Gitti güzelim burun al işte
Aaaa.Ay yazık ya canı da acıyodur ha . Çıban mı acaba
Korona testlerini öyle yapıyorlar ya bsey sokarak.ay aklım çıkıyorBence burnuna kalem soksun tahta iyi geliyormuş desin
Şekillendirir de artık nazae değemeyecek kadar koca koca delikleri olurBence burnuna kalem soksun tahta iyi geliyormuş desin
Bende bu tarifi yapıyorum çok güzel oluyor canımMalzemeler
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
50 gr kakao 3 yemek kaşığına denk gelir
2 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
Sosu için;
1, 5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı nutella
Yarım su bardağı sıvı yağ
50 gr kakao (3 yemek kaşığı)
Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım ıslak kek tariflerinde bu ayrıntı önemlidir oldukça çok çırpılsın.
Daha sonra sıvı yağını, sütünü, kakaoyu, kabartma tozunu ve ununu ekliyoruz mikser ile değil normal çırpıcı ile yapalım ki yumurtalarımız sönmesin.
Kek kıvamından biraz daha akışkan olması gerekiyor ona dikkat edelim.
Daha sonra yağlamış olduğumuz borcama harcı dökelim ve önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece fırında 25-30dk pişirelim kontrollü pişirelim fırınlar farklılık göstere biliyor.
Daha sonra ocakta sosunu hazırlayalım.
Önce sütümüzü ,şekerimizi ,sıvı yağımızı ve kakaomuzu ve iki yemek kaşığı nutellayı karıştırıp ocağa alalım .
Durmadan karıştıralım kabarcıklar çıkınca altını kısalım.
Sosumuz ve kekimiz çok sıcak olacak o şekilde sosumuzu dökeceğiz ayrıntısı bu oluyor .
Fırından aldığımız kekimizi sıcak sıcak dilimleyelim sıcak sosumuzuda üstüne dökelim 1-2 saat beklettikten sonra dilediğiniz gibi servis edelim.
Gerçekten harika bir ıslak kek oluyor her köşesi sosunu yemiş oluyor .
Şimdiden afiyet bal şeker olsun.
O potansiyeli gördüm sanki sendeAaaa.
Çıban cikartcak kadar kem gozlumuyumdur acabaaa
Teramycin sürdürdüm bakalım
Hayiiiiirbebeklinick alınmıyorsun dimi kız takılıyorum ama
Buradayım canımm
Herşeye alinacaksak nasıl ilişki kuracagizzzz.bebeklinick alınmıyorsun dimi kız takılıyorum ama
O merhem buruniçine de iyi gelir ama çıban gibi birşeyse etki olur mu acaba? Kıl mı döndü acaba ya.. kız adamın canı acıyordurAaaa.
Çıban cikartcak kadar kem gozlumuyumdur acabaaa
Teramycin sürdürdüm bakalım
Ben dedim ki hemşireye "beynime kadar sokma " tamam dediKorona testlerini öyle yapıyorlar ya bsey sokarak.ay aklım çıkıyor
Ahahha çok mantıklıŞekillendirir de artık nazae değemeyecek kadar koca koca delikleri olur
Nalincim gerçekten çok enfes bir tarifBende bu tarifi yapıyorum çok güzel oluyor canım
Tabi ya.. önemli olan niyetHerşeye alinacaksak nasıl ilişki kuracagizzzz.
Benimde en sevdiğim kekler den larim ellerine sağlıkO merhem buruniçine de iyi gelir ama çıban gibi birşeyse etki olur mu acaba? Kıl mı döndü acaba ya.. kız adamın canı acıyordur
Ben dedim ki hemşireye "beynime kadar sokma " tamam dedi
Ahahha çok mantıklı
Nalincim gerçekten çok enfes bir tarif
Keşke birer dilim ikram edebilsemBenimde en sevdiğim kekler den larim ellerine sağlık
Önemli olan düşünmen teşekkür ederim canım benimKeşke birer dilim ikram edebilsem