Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Cibiliyetini kaybetmiş cibildek garının biriydi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: wp dan diyet grubu guraaacaaaamış da bizi de davet ettiydi
Siz de niye katılmıyorsunuz ya kadının ne hayali vardı kim bilir🤣🤣 yada daha önemli soru acaba kadın mıydı :confused: :confused:
Aşkım benim 🤗 bi arkadaş ıslak kek yapıp foto attı, kalktım yaptım canım istedi 🤭 fırında pişiyor şuan
Ohh iyi yapmışın canım ellerine sağlık 😋😋 sosunu nası yapıyorsun

Ellerine sağlık canım🧡

Allah bildiği gibi yapsın bu mübarek günde balım 🙏

Siz de niye katılmıyorsunuz ya kadının ne hayali vardı kim bilir🤣🤣 yada daha önemli soru acaba kadın mıydı :confused: :confused:

Ohh iyi yapmışın canım ellerine sağlık 😋😋 sosunu nası yapıyorsun

Benim kekler islanmiyor😂 o kadar döktüğüm sos nere gitmiş anlamam hiç

Ben sos dökmim süt dökirem
Ozaman şimdi size öyle bir tarif atıyorum öyle bir tarif atıyorum ki hergün pişirip yiyeceksiniz bana dua edeceksiniz

Malzemeler

4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
50 gr kakao 3 yemek kaşığına denk gelir
2 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
Sosu için;

1, 5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı nutella
50 gr kakao (3 yemek kaşığı)
Hazırlanışı

Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım ıslak kek tariflerinde bu ayrıntı önemlidir oldukça çok çırpılsın.
Daha sonra sıvı yağını, sütünü, kakaoyu, kabartma tozunu ve ununu ekliyoruz mikser ile değil normal çırpıcı ile yapalım ki yumurtalarımız sönmesin.
Kek kıvamından biraz daha akışkan olması gerekiyor ona dikkat edelim.
Daha sonra yağlamış olduğumuz borcama harcı dökelim ve önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece fırında 25-30dk pişirelim kontrollü pişirelim fırınlar farklılık göstere biliyor.
Daha sonra ocakta sosunu hazırlayalım.
Önce sütümüzü ,şekerimizi ,sıvı yağımızı ve kakaomuzu ve iki yemek kaşığı nutellayı karıştırıp ocağa alalım .
Durmadan karıştıralım kabarcıklar çıkınca altını kısalım.
Sosumuz ve kekimiz çok sıcak olacak o şekilde sosumuzu dökeceğiz ayrıntısı bu oluyor 🥰.
Fırından aldığımız kekimizi sıcak sıcak dilimleyelim sıcak sosumuzuda üstüne dökelim 1-2 saat beklettikten sonra dilediğiniz gibi servis edelim.
Gerçekten harika bir ıslak kek oluyor her köşesi sosunu yemiş oluyor 😍🤗.

Şimdiden afiyet bal şeker olsun.

kekim hazır 🤗
Ben borcamımı margarinle bolca yağlıyorum hiç yapışmıyor deneyeceklere afiyet olsun.

Eklentiler

• IMG_20210501_221233.jpg
    IMG_20210501_221233.jpg
    223,3 KB · Görüntüleme: 20
Malzemeler

4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
50 gr kakao 3 yemek kaşığına denk gelir
2 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
Sosu için;

1, 5 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı nutella
50 gr kakao (3 yemek kaşığı)
Hazırlanışı

Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar mikser ile çırpalım ıslak kek tariflerinde bu ayrıntı önemlidir oldukça çok çırpılsın.
Daha sonra sıvı yağını, sütünü, kakaoyu, kabartma tozunu ve ununu ekliyoruz mikser ile değil normal çırpıcı ile yapalım ki yumurtalarımız sönmesin.
Kek kıvamından biraz daha akışkan olması gerekiyor ona dikkat edelim.
Daha sonra yağlamış olduğumuz borcama harcı dökelim ve önceden ısıtmış olduğumuz 170 derece fırında 25-30dk pişirelim kontrollü pişirelim fırınlar farklılık göstere biliyor.
Daha sonra ocakta sosunu hazırlayalım.
Önce sütümüzü ,şekerimizi ,sıvı yağımızı ve kakaomuzu ve iki yemek kaşığı nutellayı karıştırıp ocağa alalım .
Durmadan karıştıralım kabarcıklar çıkınca altını kısalım.
Sosumuz ve kekimiz çok sıcak olacak o şekilde sosumuzu dökeceğiz ayrıntısı bu oluyor 🥰.
Fırından aldığımız kekimizi sıcak sıcak dilimleyelim sıcak sosumuzuda üstüne dökelim 1-2 saat beklettikten sonra dilediğiniz gibi servis edelim.
Gerçekten harika bir ıslak kek oluyor her köşesi sosunu yemiş oluyor 😍🤗.

Şimdiden afiyet bal şeker olsun.
Ayy teşekkür ederiz efendim hemen favorilere ekledim😋😋😍😍
kekim hazır 🤗
Ben borcamımı margarinle bolca yağlıyorum hiç yapışmıyor deneyeceklere afiyet olsun.
Kıss harika olmuş valla gel ye beni diye bas bas bağırıyor 😋😋😍😍 ellerine sağlık afiyet bal şeker ohh bebeler bayram edecek 💃💃

X