Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

İnstgramdan yazdı bir sürekli istek atıyor red ediyorum yine istek atıyor ağzına tükürdüğüm artık kavga ettim mesaj attım nişanlımı bulmuş nasıl bulmuşsa ona yazmış kıyamet koptu
Ruh hastası mi ay . nişanlına ne yazmış ne amaçla yazmış olabilir.

İnstgramdan yazdı bir sürekli istek atıyor red ediyorum yine istek atıyor ağzına tükürdüğüm artık kavga ettim mesaj attım nişanlımı bulmuş nasıl bulmuşsa ona yazmış kıyamet koptu
AA canım ya inşallah huzurunuz bozulmaz böyle bı şey yüzünden kiyamam sana

Ohh şifa olsun .
Benim eşim nöbette.
O yokken çay içmiyorum🤷
Şeker atarken çayı ne çok severdim.
Şekeri bıraktım çayın tadı tuzu kalmadı bir yildir
Allah olnların yükünü hafifletsin inşallah. Tek olunca bende içmiyorum eşim çay kolik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: 5 senedir şekersiz içerim en fazla 2 bardak

Allah olnların yükünü hafifletsin inşallah. Tek olunca bende içmiyorum eşim çay kolik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: 5 senedir şekersiz içerim en fazla 2 bardak
Seni şekeri bırakmaya ne zorladı 😂😂😂
Beni eşim.

Bir şeker atıyorum
Çok atiyon azalt diyodu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂bir yahu bir çok mu?

Biri azaltmak hiç atmamaktir. Atmıyorum içsin kendi 😂😂😂😂

Seni şekeri bırakmaya ne zorladı 😂😂😂
Beni eşim.

Bir şeker atıyorum
Çok atiyon azalt diyodu😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂bir yahu bir çok mu?

Biri azaltmak hiç atmamaktir. Atmıyorum içsin kendi 😂😂😂😂
Kv lerler sıcak suya gitmiştik urfaya. Onlar şekersiz içer çayı . Şekeri de az almış yanına. Bakkal falan da yok yani orda var da çıkmaya da erindik soğuktu hava. Bi gün akşam çay saati elimi attıö şeker yok. Dedim lan bunu onlar içiyosa sende içersin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: fukaralıktan bu hale geldim yani. Sonra antebe dönünce de şekerli çay içemedim

Kv lerler sıcak suya gitmiştik urfaya. Onlar şekersiz içer çayı . Şekeri de az almış yanına. Bakkal falan da yok yani orda var da çıkmaya da erindik soğuktu hava. Bi gün akşam çay saati elimi attıö şeker yok. Dedim lan bunu onlar içiyosa sende içersin :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: fukaralıktan bu hale geldim yani. Sonra antebe dönünce de şekerli çay içemedim
Yoklugun gözü kör osssun :KK70:

X