- 17 Ocak 2020
- 27.262
- 39.356
Yaaaa ne güzel görünüyor 6 dilimi ben alayım gerisini bölüşün LaRisaCcakekim hazır
Ben borcamımı margarinle bolca yağlıyorum hiç yapışmıyor deneyeceklere afiyet olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ne güzel görünüyor 6 dilimi ben alayım gerisini bölüşün LaRisaCcakekim hazır
Ben borcamımı margarinle bolca yağlıyorum hiç yapışmıyor deneyeceklere afiyet olsun.
Kocam gibisin ha kendine sadece 1 dilim mi yaptın hayır yani gerisi sadece bana yeterYaaaa ne güzel görünüyor 9 dilimi ben alayım
Şekerrrr napiyosun?Canım muhteşem olmuş, ellerine sağlık nefis gözüküyor
Afiyet olsun canım benimBende sütlacımı yedim çok güzel olmuştu
Hep erkek olmayı hayal etmiştimKocam gibisin ha kendine sadece 1 dilim mi yaptın hayır yani gerisi sadece bana yeter
Ellerine sağlıkBende sütlacımı yedim çok güzel olmuştu
Okadar yiyorlar tutup da bu göbek ne demiyoruzHep erkek olmayı hayal etmiştim
Teşekkür ederim kızlar keşke birlikte yiyebilsek
Afiyet olsun kuzumBende sütlacımı yedim çok güzel olmuştu
Hahah bende çok isterdim ne rahatlar onlarHep erkek olmayı hayal etmiştim
Amannn geçmiş olsun canım benim. Havaya aldanmamak lazım geçiş dönemlerindebebeklinick buralar esiyor demiştim ya galiba üşüttük bile boğazımız yanmaya başladı az sonra zencefilli çay yapcam
Karbonatlı suyla da boğazını güzel bı calkala.bebeklinick buralar esiyor demiştim ya galiba üşüttük bile boğazımız yanmaya başladı az sonra zencefilli çay yapcam
Geçmiş olsun nazar değdi belki.bebeklinick buralar esiyor demiştim ya galiba üşüttük bile boğazımız yanmaya başladı az sonra zencefilli çay yapcam
Aynen canım acele ettik adam bi markete gidip geldi. Dedi ki hava çok güzel öyle çıktık mubişleri de yanımıza aldık ya umarım onlara bişey olmazAmannn geçmiş olsun canım benim. Havaya aldanmamak lazım geçiş dönemlerinde
Kız bi maşallah diyeydin adama ya sivilce gibi mi buz uygula eğer sivilce ise çıkmadan geri kayboluyo. Burunda daha çok acır yafGeçmiş olsun nazar değdi belki.
Ben üç gündür kocamı burnun ne kadar güzel senin diye seviyodum.
Bugün adamın burnunda kocaman ağrılı bişey çıktı
Canım üstüne diş macunu sık iyileşecek de.iyileşmezmez de baya komik görünürGeçmiş olsun nazar değdi belki.
Ben üç gündür kocamı burnun ne kadar güzel senin diye seviyodum.
Bugün adamın burnunda kocaman ağrılı bişey çıktı
Aynen canım acele ettik adam bi markete gidip geldi. Dedi ki hava çok güzel öyle çıktık mubişleri de yanımıza aldık ya umarım onlara bişey olmaz
Kız bi maşallah diyeydin adama ya sivilce gibi mi buz uygula eğer sivilce ise çıkmadan geri kayboluyo. Burunda daha çok acır yaf
Bizimki bi gün bile sürmediMaşallah dedigim üç gün yaşıyor
Bileydim totimi kaşırdımMaşallah dedigim üç gün yaşıyor
Şey icerden çıkmış .Canım üstüne diş macunu sık iyileşecek de.iyileşmezmez de baya komik görünür
Acı tecrubeBileydim totimi kaşırdım