- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Yani çok beklermedimb hafif kizardilar aldım10 dk da p kadar kızarmaz ki
Kız benimkiler ne 10 dksı bi yarım saat geçti anca kızarmaya başladı. Fırının ateş ediyor herhaldeYani çok beklermedimb hafif kizardilar aldım
Hepinizden hızlı çıktı gacıKız benimkiler ne 10 dksı bi yarım saat geçti anca kızarmaya başladı. Fırının ateş ediyor herhalde
Aaa nası güzel hiç yemedim sütlü
Bencede inşallah becerebilirimSüper görünüyo
Kız tabiki becericen yaparsın sen hamarat hatunBencede inşallah becerebilirim
Annem yapar genelde çok da guzel tadi var.Aaa nası güzel hiç yemedim sütlüsen daha iyi nce yaptın mı güzel oluyor mu
Bi gün denerim ama o gün bu gün değilAnnem yapar genelde çok da guzel tadi var.
Tavsiye ederim
Allah kabul etsin canımÇocuklar uyumuşken ben de gidip öğleni kılayım su saat olmuş daha namaz kilacam.
Sonra biraz Kuran okurum sonra ikindi olur zaten onu da kilarsam yemeğe gecerim tatlı falan işte.
Hadi aksam iftardan sonra görüşürüz artık canlar.
Kendinize iyi bakın iftara kadar.
Nefis bugün de uslanmazsa hic uslanmaz herhalde o kadar tatlıya karşı
Ss aldım canım inşallah bigün deneyimAnnem yapar genelde çok da guzel tadi var.
Tavsiye ederim
Allah kabul etsin canım o nefis uslanmaz kolay kolayÇocuklar uyumuşken ben de gidip öğleni kılayım su saat olmuş daha namaz kilacam.
Sonra biraz Kuran okurum sonra ikindi olur zaten onu da kilarsam yemeğe gecerim tatlı falan işte.
Hadi aksam iftardan sonra görüşürüz artık canlar.
Kendinize iyi bakın iftara kadar.
Nefis bugün de uslanmazsa hic uslanmaz herhalde o kadar tatlıyi görüp yiyeyememeye rağmen
Kız yemin mi ediyim valla çok bekletmwdim fırındaHepinizden hızlı çıktı gacı
Kız bişey mi dedikKız yemin mi ediyim valla çok bekletmwdim fırında
Tarcın severim ama içmedim suyunu,sağol kuzucugumm tabi şeker gibim hatunumASSOSyal bebeemm geçmiş olsun inşallah dengelenir şekerin. Tarçınlı su içiyor musun o dengeliyor diyorlar