- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Ewt zor kızarıyorlarKız bir saatten fazladır fırında 2 si kızarmadı artık dedim yeter çıkardım
Ne ara yaptın kız yoksa yapım aşamasında mıydın yaniTarif verdin ya canım dediğin gibi yaptım beğendiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt zor kızarıyorlarKız bir saatten fazladır fırında 2 si kızarmadı artık dedim yeter çıkardım
Ne ara yaptın kız yoksa yapım aşamasında mıydın yaniTarif verdin ya canım dediğin gibi yaptım beğendiniz mi
Ben on dakka beklettim ondan mı cokk kizarmamisKız bir saatten fazladır fırında 2 si kızarmadı artık dedim yeter çıkardım
En iyisini yaparsin bebegemmmmBen şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal cevizli tarcinli kek Catlak-kurabiye Migrenben i p e k athena @zorunlunick
Kız bu neeeeeEn iyisini yaparsin bebegemmmmEki Görüntüle 2838819
Ahahahah AhahahahaEn iyisini yaparsin bebegemmmmEki Görüntüle 2838819
Ormantik bi sahne sjsjsjsjsjsjshKız bu neeeee
Ahahahah Ahahahaha
Beter dadli olmuş haKız bir saatten fazladır fırında 2 si kızarmadı artık dedim yeter çıkardım
Kız illa fark atıcan
Tadına iftarda bakarım artık beni yorduBeter dadli olmuş ha
10 dk da p kadar kızarmaz kiBen on dakka beklettim ondan mı cokk kizarmamis
Goguslerim sismez ağrımaz inşallah ya çok canim çekti ben de kadayıf yapicam sütle islaticam hihTadına iftarda bakarım artık beni yordu
Aaa o nasıl oluyor yeni tariflere bayılırımGoguslerim sismez ağrımaz inşallah ya çok canim çekti ben de kadayıf yapicam sütle islaticam hih
Kız bende o da yok yapacak dermanım daGoguslerim sismez ağrımaz inşallah ya çok canim çekti ben de kadayıf yapicam sütle islaticam hih
Kız bende o da yok yapacak dermanım da
Ornek foto atıyorum.Aaa o nasıl oluyor yeni tariflere bayılırım
Delü laaaEn iyisini yaparsin bebegemmmmEki Görüntüle 2838819
Fake olmadığın sürece herşey serbestOrnek foto atıyorum.
Dutluktu bizi topikten totisimize tekme atarak kovacak diye korkuyorum ama
Venim ki sadece örnek googleden indiriyorum
Hepimizin canı çekiyorOrnek foto atıyorum.
Dutluktu bizi topikten totisimize tekme atarak kovacak diye korkuyorum ama
Venim ki sadece örnek googleden indiriyorum
Aramızdaki en renkli renksizDelü laaa