Sorma kuzum yaa acayip, hiç olmadı en bitterinden yerim napimYasaklar daha cezbedici olur ya hep
Sana delirmeler yakışırAynı çocuklar la ilgileniyorumdelirdik içerde
Kim hasta kaçırdım galiba inşallah bişey yok?Sağol kuzum alllah razı olsunediyorum bakalım nolacak
BenKim hasta kaçırdım galiba inşallah bişey yok?
Dikkat et canım benim o haldeDeğilim aslında ama şekerim yüksek cıktı ilaca başladım o yüzden yememem gerekiyo minnosum
Etmeye başladım minnosum bir ay sonra yine olctirurum bakalımDikkat et canım benim o halde
Normale döner inşallahEtmeye başladım minnosum bir ay sonra yine olctirurum bakalım
Waaaw üstler şahane minnosum
İnternetten baktım, bu kasede de yapıyormuşWaaaw üstler şahane minnosumen karasını benim için ye kaselere iyi bişey olmamış
Şifa olsun canım. Bende de çömlek yok normal kase de yaparımİnternetten baktım, bu kasede de yapıyormuş
Çok iyi olmuşİnternetten baktım, bu kasede de yapıyormuş
Bende de yok canımŞifa olsun canım. Bende de çömlek yok normal kase de yaparım
Ohh miss ellerine koluna sağlık
Yok canım daha almadım ama alırımÇeyizinde vardır
Teşekkür ederim canım seninki kadar iyi olmamış sankiOhh miss ellerine koluna sağlık
Yok ya seninkiler daha guzelb kızarmış canım benimkiler çok kızarmadiTeşekkür ederim canım seninki kadar iyi olmamış sanki
Kız bir saatten fazladır fırında 2 si kızarmadı artık dedim yeter çıkardımYok ya seninkiler daha guzelb kızarmış canım benimkiler çok kızarmadi