- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
İşte o kadar tatlı olma dedim sanaTarcın severim ama içmedim suyunu,sağol kuzucugumm tabi şeker gibim hatunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte o kadar tatlı olma dedim sanaTarcın severim ama içmedim suyunu,sağol kuzucugumm tabi şeker gibim hatunum
Kahretsin bilemedim ziplattik şekeri beybiİşte o kadar tatlı olma dedim sana
Biraz tuz pul biber kara biber atalım şöyle. Az da limon sıkayım karma karışık bişeyler yapalım vee salladık. Şimdi bi daha bakayımKahretsin bilemedim ziplattik şekeri beybi
Hamurunda varBiraz tuz pul biber kara biber atalım şöyle. Az da limon sıkayım karma karışık bişeyler yapalım vee salladık. Şimdi bi daha bakayım
.
.
Valla gene tatlı çünkü bal bu kız ball
Benimde sınırda gibi yani çok fazla tüketmemem gerekiyor ama insan duramıyor ya
KesinlikleHamurunda var
Dikkat etmeliyiz beybim, en kötü bitter yicez yani
Yaptın mı nasıl olduBen şimdi ilk defa sütlaç yapıcam kızlar bana güzel bir tarif verin ASSOSyal @Nalin73 Catlak-kurabiye Migrenben @N u r @renksizgokkusagi bebeklinick
Lahmacun tarif eder gibi olmuşBiraz tuz pul biber kara biber atalım şöyle. Az da limon sıkayım karma karışık bişeyler yapalım vee salladık. Şimdi bi daha bakayım
.
.
Kızzz aklına Nerden geldi aklıma Nerden soktun Hahah dur anam zaten tatlılar ile nefsimiz kendinden geçtiLahmacun tarif eder gibi olmuş
En şekersiz o bende çok severim sadece bitter tuketelim acı acı beybisiKesinlikle
Aynen kuzum ben çok seviyorum bitteri
Bu ramazan ben güya çok dengeli sağlıklı beslenip spor yapacaktım valla bayramdan sonraya kaldı planlarEn şekersiz o bende çok severim sadece bitter tuketelim acı acı beybisi
Kurban bayramı olmasın o canikomBu ramazan ben güya çok dengeli sağlıklı beslenip spor yapacaktım valla bayramdan sonraya kaldı planlar
Inanılmaz sıcak canım susamayan ben ilk defa hiseettim şükür halimize sen nasılsınASSOSyal Catlak-kurabiye naislsiniz kızlar
Ay çok sıcak catlicam
Abartmıyorum 'sadece dünden önceki gün battaniye altında usuyerek uyanıyodum evde panduf giyiyodum ' dünden beri sortla geziyorum Noldu bı anda.gunes mi yaklaştı ne
Biberleri atıp limonları sıktınnnn ne gelseydi aklımaKızzz aklına Nerden geldi aklıma Nerden soktun Hahah dur anam zaten tatlılar ile nefsimiz kendinden geçti
Balkonun storlarini indirdim güneş almasın diye .Inanılmaz sıcak canım susamayan ben ilk defa hiseettim şükür halimize sen nasılsın
Allah güç kuvvet versinInanılmaz sıcak canım susamayan ben ilk defa hiseettim
Hepimiz ayniBalkonun storlarini indirdim güneş almasın diye .
Azıcık kalan aralıktan dışarıyı izliyorum napim, yazık bana
Valla bizim buralar iyi hatta demin balkonda oturduk esiyordu ve ben polarımı aldımASSOSyal Catlak-kurabiye naislsiniz kızlar
Ay çok sıcak catlicam
Abartmıyorum 'sadece dünden önceki gün battaniye altında usuyerek uyanıyodum evde panduf giyiyodum ' dünden beri sortla geziyorum Noldu bı anda.gunes mi yaklaştı ne
Açık açık bal şeker olsunBiberleri atıp limonları sıktınnnn ne gelseydi aklıma
Bugün kendime lahmacun söyleyeyim bari
açık mıydi paket servisler ?
Allah razı olsun beybim❤Allah güç kuvvet versin