Dutum biz aç kaldıkKız daha 2 saat önce sütlaç.yaşmayı bilmiyodun şimdü üstad oldun maşallah
Sizde yapınDutum biz aç kaldık
Hiç deme zat-ı şahanemDutum biz aç kaldık
Ne özrü ayol benim övgüm azarlar modda birazcıkKalk sende yap canim özür dilerim yaa
Yapamam tatlı yemryi kestimSizde yapın
Iki gr veririz belkimHiç deme zat-ı şahanemkarnımdan gelen gürül gürül haşur gurul da yanıma kar kaldı . Verdiğim tarifle hepsi.sütlacı yaptı ben AÇIIIIIIIIMMMMMM
Diyette misinYapamam tatlı yemryi kestim
Süpriz olsunTartım kayıp ya 2 gündür kendimi az zayıflamış hissediyorum ama tartilamaiyorum
Değilim aslında ama şekerim yüksek cıktı ilaca başladım o yüzden yememem gerekiyo minnosumDiyette misin
Aynen kuzum ya kısmetHadi bakalımbizde böyle avunak
Hadi ya geçmiş olsun canımmDeğilim aslında ama şekerim yüksek cıktı ilaca başladım o yüzden yememem gerekiyo minnosum
Hissetmek ve gerçekler çok acı kuzu yaa aman haaTartım kayıp ya 2 gündür kendimi az zayıflamış hissediyorum ama tartilamaiyorum
Öyle deme yaHissetmek ve gerçekler çok acı kuzu yaa aman haa
Çok teşekkür ederim kuzum ama deli gibi tatlı istiyorumHadi ya geçmiş olsun canımm
AA alllah şifa versin canım dikkat et kendineDeğilim aslında ama şekerim yüksek cıktı ilaca başladım o yüzden yememem gerekiyo minnosum
Sağol kuzum alllah razı olsunAA alllah şifa versin canım dikkat et kendine
Yasaklar daha cezbedici olur ya hepÇok teşekkür ederim kuzum ama deli gibi tatlı istiyorumçıkılata kırmızı çizgim ama engel koydular
Aynı çocuklar la ilgileniyorumIyi be kuzum Hep aynı senden naber