Ayy ne şanslısın bebekimHahah dedikodu yapıyorlarsa dimekkk
Bende öyleydim de baktım dutluk beni yataktan atacak hemen toplarlandımbugün pek işim yok ya rahatım film izleriz diyorum benimki ile
Oruçlukta dedikodu mu olur kızHahah dedikodu yapıyorlarsa dimekkk
Bende öyleydim de baktım dutluk beni yataktan atacak hemen toplarlandımbugün pek işim yok ya rahatım film izleriz diyorum benimki ile
Ooyyy nasık güzel dedin herif böyle şeyler dimiy baaaFevkalademin fevkii
Rica edrrim canım gün içinde bi kere daha ver bişeyi kalmaz inşallahYa evet dün dediğin gibi biberonuna nişasta koydum sabahtan beri sadece bı defa yaptı çok çok çok sağol
Birbirimize diyoruz işte balım napakOruçlukta dedikodu mu olur kız
Ooyyy nasık güzel dedin herif böyle şeyler dimiy baaa
Rica edrrim canım gün içinde bi kere daha ver bişeyi kalmaz inşallah
Pişirip verdin demi canım 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı nişasta koy pişir. Biberona da pekmez koy içir soğuyunca . Nişe bastığı denir bizim burda o tutar onuYa evet dün dediğin gibi biberonuna nişasta koydum sabahtan beri sadece bı defa yaptı çok çok çok sağol
Ana yaaaaa anaa işte nasılda biliyiPişirip verdin demi canım 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı nişasta koy pişir. Biberona da pekmez koy içir soğuyunca . Nişe bastığı denir bizim burda o tutar onu
CanımmmAna yaaaaa anaa işte nasılda biliyi
Ins Garadutum çatalkaramCanımmminşallah sende ana olursun. Ama ana olmadan da biliydim ben çok severim e kızlar da isal oldukça onlara yaparım
Şey efenim konu tatlı olunca kaçırmam mümkün deelIns Garadutum çatalkaramtabi hayatta herşeyi bilmek lazım ❤
Yaaaa yaaaaa yaaaaa aaa lilililiiiiiii
Markete gittim geldim bizim markette uzuak kuzumMinnosprenses e de nasılsın dedim kayboldu gı evden daha mı yoğunsun kuzucum unutma bizi. Gerçi bende giderim birazdan. Herif uyandı
Evet öyle yaptım Allah razı olsun bunu mama gibide yabalirim dimi canım biraz koyu yapıpPişirip verdin demi canım 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı nişasta koy pişir. Biberona da pekmez koy içir soğuyunca . Nişe bastığı denir bizim burda o tutar onu
Bende severim onuPişirip verdin demi canım 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı nişasta koy pişir. Biberona da pekmez koy içir soğuyunca . Nişe bastığı denir bizim burda o tutar onu
Selamm kuzum nbrr kızSelam selam selam bebeklerimmm
Ayni kuzum kalk onu topla bunu topla... hava da cok guzel ahh korona olmasa tam gezmelik..Selamm kuzum nbrr kız
Evet öyle yaptım Allah razı olsun bunu mama gibide yabalirim dimi canım biraz koyu yapıp
Ne yemek yapıcaksınkz