- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
HahahDur ben gelim seni yuvarlarım ordan
Totoş firarda2 gündür rüyamdaPeRRieR i görüyorum hayır olsun inşallah dün bana beğenmedim atmıştı
Bugün de 3 bin küsür beta değeri diye Bi konu açmış bu değer normal mi diyorhamilesin işte git kese bile görünür diyorum hey Allahım
Sorma sormaTotoş firarda
Oldu 3-5 kilo vermişim senin yüzünden geri mi alak.Sorma sormazaten meşhurdur benim rüyalarım her an hepiniz gelebilirsiniz. Eli boş gelmeyin gı azcık pasta börek yapın da çay içek
Tamam semaverde çayı demler beklerimOldu 3-5 kilo vermişim senin yüzünden geri mi alak.hem ev sahibi sensin hazırlıklı olman gerek
Anca keser semaverTamam semaverde çayı demler beklerim
Kizlar kusura bakmayın vallahi ipekle uğraşmaktan erkenden uyumusum soran arkadaşlar Allah razı olsun çok sağolun şükür daha iyiAyy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişim
He ya azcık
He kızcevizli tarcinli kek geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım
Yoo uyudum, Bi kere hıhh
Sizsiniz fena
Sen benden fenasın kızım
Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim
Bdv de ne vardı gıekşınsa söyle de bakalım
Yok kuzum estağfurullah düştü mü ateşiKizlar kusura bakmayın vallahi ipekle uğraşmaktan erkenden uyumusum soran arkadaşlar Allah razı olsun çok sağolun şükür daha iyi
Halay başı
Ateşi hiç yoktu canım sadece çok ishal ve kusması vardı şimdi daha iyi Rabbime şükürYok kuzum estağfurullah düştü mü ateşi
Kuzu valla ipek ismine bayıldım, adiyla büyüsün inşAteşi hiç yoktu canım sadece çok ishal ve kusması vardı şimdi daha iyi Rabbime şükür
İnşallah onunla geçer gider canımAteşi hiç yoktu canım sadece çok ishal ve kusması vardı şimdi daha iyi Rabbime şükür