- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Bir buçuk canım benim çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi onu severken İpek kızım bal kızım diyorumKuzu valla ipek ismine bayıldım, adiyla büyüsün inş kaç yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir buçuk canım benim çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi onu severken İpek kızım bal kızım diyorumKuzu valla ipek ismine bayıldım, adiyla büyüsün inş kaç yaşında
Napıyon nasılsınCok hoş gördüm cancazim
Sağol canım benim Allah razı olsunİnşallah onunla geçer gider canım
Oyy yerim onu ben yaaaa ,gerçekten bal kız ❤ allah şifa versin, op bizim yerimize❤Bir buçuk canım benim çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi onu severken İpek kızım bal kızım diyorum
Diğer topikde nida demişsin adına canım 2 ismi mi var. İsali durdu muBir buçuk canım benim çocukluğumdan beri hayalimdi İpek ismi onu severken İpek kızım bal kızım diyorum
Küçük enişteyle konuşuyodurMinnosprenses e de nasılsın dedim kayboldu gı evden daha mı yoğunsun kuzucum unutma bizi. Gerçi bende giderim birazdan. Herif uyandı
Ayy henüz uyanamadım balım, otursam mi kalkıp iş mi yapsam diye düşünüyorum sen norunNapıyon nasılsın
Öperim can teyzesi çok sağol Rabbim sanada nasip etsin inşallahOyy yerim onu ben yaaaa ,gerçekten bal kız ❤ allah şifa versin, op bizim yerimize❤
Kalk kız kalk işini bitr de oturAyy henüz uyanamadım balım, otursam mi kalkıp iş mi yapsam diye düşünüyorum sen norun
GaradutumKüçük enişteyle konuşuyodur
Yok kız bı daha altını kirletiyor yazacaktım klavye nida yazmış İpek ismi tek isimDiğer topikde nida demişsin adına canım 2 ismi mi var. İsali durdu mu
Zat-ı şahanemmm enerci gaynaaağmGaradutum
Aminn kuzum allah razı olsun inş ❤Öperim can teyzesi çok sağol Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Anladım canım durdu mu isaliYok kız bı daha altını kirletiyor yazacaktım klavye nida yazmış İpek ismi tek isim
Kalk kız kalk işini bitr de otur
kalk dediiim
Hahah dedikodu yapıyorlarsa dimekkkKüçük enişteyle konuşuyodur
Bende öyleydim de baktım dutluk beni yataktan atacak hemen toplarlandım bugün pek işim yok ya rahatım film izleriz diyorum benimki ileAyy henüz uyanamadım balım, otursam mi kalkıp iş mi yapsam diye düşünüyorum sen norun
Fevkalademin fevkiiZat-ı şahanemmm enerci gaynaaağm
Ya evet dün dediğin gibi biberonuna nişasta koydum sabahtan beri sadece bı defa yaptı çok çok çok sağolAnladım canım durdu mu isali